Kulu Makas Bölge Trafik, Makasta yol kontrolü yaparken şüpheli görülen 34 YN 5803 Megan marka Gri renkteki aracı durdurmak istedi. Polis dubalarına ve polisleri aşarak kaçan aracı Bölge Trafik Kulu Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Kulu Emniyet Müdürlüğü ekiplerine de durmayarak kaçmaya devam eden aracı, Kulu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Tavşançalı Karakoluda aracı durdurmak için tedbir aldı.

KULU İLÇE JANDARMA KAÇAN ARACA ATEŞ AÇTI

Kulu İlçe Jandarma ekipleri şüpheli aracı durdurmak için Tavşançalı girişinde dubalarla yolu trafiğe kapattı. Jandarmanın da dur ihtarı uymayan İ.A.’nın kullandığı araç Jandarmanın üzerine sürerek dubaları aşarak kaçmaya devam etti. İhtarlara uymayarak kaçan aracın peşine düşen Kulu İlçe Jandarma ekipleri, takibe alınan araç sürücüsüne Yeniceoba yakınlarında siren çalarak ve anons ederek tekrar durdurmak istedi. Uyarılara aldırış etmeyerek kaçmaya devam eden aracın lastiklerine ateş açan Jandarma ekipleri aracı bu şekilde durdurmak istedi.

Lastikleri patlayarak Jantları üzerinde kaçmaya eden Megan Marka araç sürücüsü aracını Jantları üzerinde yaklaşık 2 km. sürerek yoluna devam etti. Bu şekilde yola devam edemeyeceğini anlayan sürücü araçtan inerek arazide koşarak kaçmaya çalışırken, Kulu İlçe Jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı, ilk yapılan araştırmalara göre aracın istanbul’dan çalıntı olduğu anlaşıldığı, soruşturmanın çok kapsamlı olarak sürdürüldüğü belirtildi. kulununsesi.net