Bir otelde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Yunus Derebağ, yeni oyuncuları ile daha başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını söyleyerek, transferin gerçekleşmesinde destek olan ana sponsorları Konya Şeker A.Ş.’ye teşekkür etti.

Litvanya milli takım oyuncularından 31 yaşındaki Tomas Delininkaitis ise, çok fazla konuşmaktan hoşlanmadığını belirterek, “Burada olduğum için çok mutluyum. Takıma bir şeyler katabilmek için buradayım. İyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Türkiye’yi çok sevdiğim için menajerimle konuşarak Türkiye’den bir takıma transfer olmak istediğimi söyledim ve Torku Konya Selçuk Üniversitesi tercihim oldu” dedi.

Konya Şeker Genel Müdürü Yavuz Erence de, spora desteklerinin süreceğini ifade ederek, "Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Beko Basketbol Liginde Konya’nın gururu olan takımımıza katkı vermemiz gerektiğini düşündü. Basket takımımız çok iyi sonuçlar alıyordu. Umut ediyoruz yeni transfer edilen oyuncumuz da takıma daha fazla destek olacak. Futbol, bisiklet ve diğer branşlara katkı veriyoruz. Bundan sonra da basketbola desteğimiz sürecek” şeklinde konuştu.

Kulüp basın sözcüsü Tunahan Turhan ise, önemli bir transfer gerçekleştirdiklerini söyledi. Başarılı ve tecrübeli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını kaydeden Turhan, şuan için başka takviye düşünmediklerini bildirdi.
İHA