Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Yunus Yıldırım, Mustafa Sönmez, Hakan Yemişken
Trabzonspor: Onur, Zeki Yavru, Belkalem, Papadopoulos, Musa, Yusuf Erdoğan, Medjani, Soner (Dk. 57 Salih), Sefa, Mehmet Ekici (Dk. 89 Serdar), Cardozo (Dk. 78 Waris)
Kasımpapa: Isaksson, Orhan, Donk, Barış, Sancak (Dk. 81 Atila), Alpaslan, Castro (Dk. 68 Scarione), Viudez, Tunay (Dk. 79 Malki), Babel, Adem
Goller: Dk. 16 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Dk. 85 Scarione (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 35 Belkalem (Trabzonspor), Dk. 81 Donk (Kasımpaşa)

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 4. haftasında Trabzonspor, uzun süre önde götürdüğü maçta Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan ve hakem Yunus Yıldırım’ın düdük çaldığı maçta Trabzonspor, 16. dakikada Yusuf Erdoğan’ın golüyle öne geçti. 85. dakikaya kadar mücadele bu skorla devam ederken, konuk Kasımpaşa’ya beraberliği getiren golü 68. dakikada oyuna giren Scarione 85. dakikada kaydetti.

Bu sonuçla Trabzonspor, 4. maçında 4. beraberliğini alarak puanını 4’e yükseltti. Konuk Kasımpaşa ise 4. hafta sonunda 3. beraberliğini alırken puanını da 6’ya çıkardı.

66. dakikada sağdan ceza sahasına giren Yusuf Erdoğan’ın şutunda top defanstan döndü, seken topa ceza sahası içerisinde bu kez Mehmet Ekici vurdu, kaleci topu kornere çeldi.

74. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Viudez’in yerden şutunda top kaleci Onur’da kaldı.

76. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Viudez’in ceza sahası içerisinde sağ çaprazdan şutunda topu kalesini erken terk eden Onur uzaklaştırdı.

79. dakikada gelişen ani atakta Yusuf Erdoğan’ın ceza sahası içerisine gönderdiği topa Waris iyi vuramayınca bordo mavililer önemli bir gol fırsatından yararlanamadı.

85. dakikada konuk Kasımpaşa beraberliği yakaladı. Bu dakikada Babel’in pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Scarione yerden sert vurdu, meşin yuvarlak kalecinin sağından filelere gitti: 1-1.

88. dakikada Babel’in soldan ceza sahası içerisine gönderdiği topa altı pas içerisinde Malki dokunamayınca, konuk takım önemli bir fırsattan yararlanamadı.

Kalan dakikalarda başka gol almadı ve maç 1-1 sona erdi.

Ligde daha önceki 3 maçta sahadan beraberlikla ayrılan Trabzonspor, 4’üncü maçında da galibiyet özlemine son veremedi. Bordo mavililer bu sonuçla puanını 4’e, Kasımpaşa ise 6’ya yükseltti.

Kaynak: CIHAN