Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Norveç temsilcisi Tromsö ile 22 Ağustos Perşembe saat 21.00'de karşı karşıya gelecek. Oynanacak play-off turu ilk maçını İrlandalı hakem Kelly yönetecek.

Beşiktaş Trömsö Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Beşiktaş ile Trömsö 22 Ağustos Perşembe günü saat 20:30'da UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında karşılaşacak. Beşiktaş Trömsö maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Beşiktaş Trömsö maçı D-Smart 77. Kanal Smart Spor'dan canlı yayınlanacak. Beşiktaş Trömsö maçı Alfheim Stadı 'nda oynanacak. Beşiktaş Trömsö maçını hakem Alan Kelly yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden olan Beşiktaş, 22 Ağustos 2013 Perşembe günü Norveç'in köklü takımlarından Tromsö ile play-off turu ilk maçında karşı karşıya gelecek. D-Smart yayın platformunda yer alan Smart Spor 77. Kanal'dan canlı yayınlanacak.

İrlandalı Hakem Düdük Çalacak

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde Norveç temsilcisi Tromsö ile 22 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynayacağı play-off turu ilk maçının hakemleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Tromsö-Beşiktaş karşılaşmasını İrlanda Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan hakem Alan Kelly yönetecek.

Norveç ' in Tromsö kentindeki Alfheim Stadı ' nda TSİ 21.00 ' de oynanacak karşılaşmada Kelly ' in yardımcılıklarını Damien Macgraith ve Allen Lynch yapacak. Müsabakada Neil Doyle ise dördüncü hakem olarak görev alacak.