Ünlü yönetmen Çağan Irmak, bugüne kadar yaptığı her filmde çok konuşuldu. Çağan Irmak'ın yeni filmi Tamam mıyız'ın ağlama dozu yine çok yüksek.

TAMAM MIYIZ FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Çağan Irmak'ın yönettiği Tamam mıyız filmi, diğer filmleri gibi yine ağlatacak. Tamam mıyız?'ın basın gösterimi, dün Kanyon Cinebonus'ta gerçekleşti.

Tamam mıyız? filminde şu oyuncular yer aldı: Deniz Celiloğlu, Aras Bulut iynemli, Sumru Yavrucuk, Zuhal Gencer Erkaya, Aslı Enver, Gürkan Uygun...

Dizilerden tanıdığımız ünlü isimlerin yer aldığı Tamam mıyız? filmi 29 Kasım'da vizyona girecek.



FİLMİN KONUSU

Çağan Irmak'ın yönettiği Tamam mıyız? filminde kendi dünyasında yaşayan engelli İhsan ile sorunları olan heykeltıraş Temmuz'un hikayesini anlatıyor. İhsan ile Temmuz hayatın zorluklarını birbirlerinden güç alarak aşmaya çalışacaklar.

Çağan Irmak'ın son filmi Tamam mıyız? için sinema yazarları neler söyledi?

Atilla Dorsay: Çok ağladım filmde. Bu mevsimin modası zaten ağlatan filmler. Çağan Irmak bize Tamam Mıyız filminde çarpıcı ve garip bir aşk öyküsü anlatıyor.

Sadi Çilingir: Bence bu film, Çağan'ın Babam ve Oğlum'dan sonraki en iyi filmi

Serdar Akbıyık: Çağan Irmak belli bir standart tutturmuş kendine. Herkes neredeyse ağlamak için gider filmlerine. Belki bu filminde de öyle bir etki yaratmak istedi. Ötekileştirmeyi çok gerçek bir şekilde anlatmış. Diyalogları çok ilgimi çekti.

Alper Turgut: Çağan Irmak'ın iyi filmlerinden biri değil. Engelliler ve eşcinsellik gibi iki farklı konuyu bir araya getirmesi bir yenilik. Ama daha içerikli daha hataya açık olmayan bir film olabilirdi.

Kerem Akça: Tipik Çağan Irmak motifleri taşıyan bir film. Açıkçası eşcinsel sineması olarak da değerlendirilecek potansiyele sahip bir film.

VİZYONA GİRECEK OLAN DİĞER FİLMLER

DANIŞMAN

Vizyona girecek olan bir diğer isim Danışman. Filmde, Brad Pitt, Cameron Diaz, Penelope Cruz, Javier Bardem gibi isimler yer alıyor. Danışman filminin türü gerilim. Danışman filminin yönetmenliğini Ridley Scott yaptı. Filmin konusu ise: Başarılı bir avukat olan Counselor, son zamanlarda yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı bir karar verir ve kendisini uyuşturucu ticaretinin ortasında bulur. Reiner isminde bir iş adamıyla iş yapmaya başlayan Counselor'ın girdiği ekiple planladığı uyuşturucu sevkiyatı, beklediği gibi gitmeyince kendilerini bir can pazarı içerisinde bulurlar.



RUHLAR BÖLGESİ BÖLÜM 2

Ruhlar Bölgesi Bölüm 2'nin yönetmenliğini James Wan yaptı. Filmde Rose Byrne, Patrick Wilson, Leigh Whannel, TY Simpkins, Barbara Hershey rol aldı.



BİR VAMPİR HİKAYESİ

Fantastik gerilim türündeki Bir vampir Hikayesi filminde Gemma Arterton, Saoirse Ronan, Jonny Lee Miller, Sam Riley, Tom Hollender gibi isimler yer alıyor. Filmde 200 yıldır insan kanıyla hayatta kalan vampirler olan Clara ve kızı Eleanor'un bir İngiliz kasabasına sığındıktan sonra yaşadıkları konu ediliyor.




YARIM KALAN ŞARKI

İngiltere ve Almanya ortak yapımı olan Yarım Kalan Şarkı filminde, Terence Stamp, Vanessa Redgrave ve Gemma Arterton yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Paul Andrew Williams yaptı.



NİKO 2: KÜÇÜK KARDEŞ, TATLI BELA

Bir animasyon filmi olan Niko 2: küçük kardeş, tatlı bela filmi izleyiciyle buluşacak. Film, Jussi Ödüllerine en iyi film, en iyi senaryo, en iyi sanat yönetimi, ve en iyi müzik dallarında aday gösterildi.