YardımIaşma ve dayanışma, bir topIumun geIişmesi için güzeI vesiIedir. Bizde bu sözden yola çıkarak geçen Ramazan Ayında ihtiyaç sahipleri için bir yardım kampanyası başlattık. Kampanyamıza gerek burdan gerek yurtdışından destekler geldi bizde Ramazan Ayında ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 20.000 bin TL lik gıda yardımı yaptık. Bu yardımları yaparken sadece Yeniceoba ile kalmayıp çevre köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştık.

 

Oruç ayında Yeniceoba'da birlik, beraberlik ve halkımızın kaynaşması için gençler olarak aramızda topladığımız paralarla 500 kişilik iftar yemeği verdik akabinde Ramazan Bayramı dolayısıyla çocuklarımız için bayramlıklar ve ailelere şeker, lokum ve kolanya paketlerini dağıttık. Yeniceoba'ya gelen sezonluk iş için tarlalarda çalışan emekçileri ve çocuklarıda unutmadık, onlarada giyim ve çocuklar için paketler dağıttık. Gene onun akabinde Kurban Bayramı dolayısıyla 8 tane ailemizin kurban İhtiyaçını karşıladık.

 

Ağrı’daki bir okulun yardım talebini geri çevirmedik, Ağrı’daki okulun halı ihtiyacını karşıladık. Şu anda devam eden bir yardım kampanyası sürüyor çoçukları üşümesin adı altında okuldaki öğretmenlerimizle görüşerek ihtiyaç sahibi çocuklarımız için Mont / Bot / Kazak dağıtacaz İnşallah bu kampanyalarımıza destek veren halkımızdan ALLAH razı olsun.  
    Yeniceoba Gençliği