salihyazar @ ybhaber.com

“Dünyada bankalar zarar ederken ve cüzi karlarla yetinirken, bankalarımız neden bu kadar fahiş karlar elde etmektedir.

Gezi  olaylarından sonra  çok dillendirdikleri 'faiz lobisi içerideymiş. Faiz lobisi, hükümetin ekonomik politikasıdır.”

“Yandaş medyanın haber kaynaklarıyla ilgili çok kullandığı ifade; “başbakanlık kaynakları”

Kim bu kaynaklar?

Bize yutturulmaya çalışılan kaynağın “masa başı haber” olduğunu çok iyi biliyoruz. Daha önce aynısını kartel medyasında görmüştük..”

“Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için 2 milyar dolar harcandığı söyleniyor.

Bakıyorsun büyükşehirlerde; parklarda ve sokaklarda 500 bin Suriyeli kendi kaderlerine terk edilmiş ve yaşamaya çalışmaktadır. O zaman harcandığı söylenen 2 milyar dolar nerede, nerelere harcandı?”

“Tıksırtmıyor, içirmiyor, aynı evde oturtmuyor gezdirmiyor, durdurmuyor.. Tüm  bunlardan ne anlamalıyız? 

Totalitarizm ve diktatörlük.”

“Yeşillene yeşillene özendiler, sabrettiler, beklediler ve sonunda geldiler.

Gelir gelmez her tarafı kendi renkleri olan yeşile boyamaya başladılar.”

““Sandıkla geldik, sandıkla gideriz” diyor hazretleri ve aveneleri. Hadi öyle olsun diyelim.

Adil olmayan mevcut seçim barajında en az % 50 olan sizin dışınızdaki seçmenlerin, demokratik haklarından kaynaklı yaptıkları mücadeleleri içerden ve dışarıdan gelen komplo ve darbe teşebbüsü olarak görmek, ne demek. Nedir bu şimdi? Akli ve vicdani bir açıklaması var mı?”

Türkiye’de hırsızlık vakalarında patlama var. Üstelik polise bildirince bir şey çıkmaz diyerek başvurmayanların sayısı bir hayli olmasına rağmen büyük bir artış var.

Emniyet güçlerine bildirilen hırsızlık vakalarının sadece % 20 çözülebiliyormuş. Bir diğer ilginç nokta hırsızlık vakarlında birinci sırada maneviyat şehri Konya geliyor.

Son seçimde iktidar partisine bu şehirden  % 67 oy çıkmıştı.

At, sahibine göre kişner dersem çok mu ağır kaçar?”

Son sözler(Ne işe yarayacaksa..);

Kapalı kapılar arkasında derin devletin varlığını hiçbir dönem bu kadar hissetmemiştik.

Basını kontrol altına alıp kendilerine paralel yayın yaptırıyor; paralel devlet olmuyor. Ancak ortada hala çoğunluğun  anlamadığı soyut, hayali bir “paralel devlet” iddiası var.”

Hiç gitmeyeceklermiş gibi her tarafı karartıyorlar. Bir gün oluşturdukları karanlıkta, kendi kazdıkları çukura düşecekler. Ne yazık ki bilmiyorlar.(mı acaba).

İdealizm, bu topraklarda sadece fakirin; kimsesizlerin boynunun borcudur. Yasalar sadece fakirler; kimsesizler için yapılır. Seçkinler her zaman ve her yerde birinci sınıf kompartımanda yaşamaya devam ediyor.

Şimdi, “haramı sol elle yiyenler "out",sağ elle yiyenler "in”. Her şey ortada ancak toplumdan çıkan ses koca bir "tıss!"..Muz Cumhuriyeti: İnsandan aklın alınarak hayvanlaştırıldığı yere denir.

“Hukuk, iktidarların fahişesidir.” Mihail Aleksandroviç Bakunin (Rus devrimci ve kolektivist anarşizm kuramcısıdır.)

“Bir yerde gölgeler büyüyorsa, orada güneş batıyor demektir.” Çin Atasözü

www.ybhaber.com