Olympiakos - Malmö: 4-2 MAÇ ÖZETİ

Bu video 1633 kere izlenmiş.19 Ocak 2015, Pazartesi

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise gol düellosu şeklinde geçti. İsveç ekibi Malmö, mücadelenin 59. dakikada Simon Kroon'un attığı golle skoru 1-1'e getirse de bu golden 4 dakika sonra Alejandro Dominguez, Yunan ekibi adına bulduğu golle skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın 81. dakikasında Malmö, Markus Rosenberg'in attığı golle maçta yeniden beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın 87. dakikasında Konstantinos Mitroglou sahneye çıkıp Olympiakos'u 3-2 öne geçirirken 90. dakikada ise Ibrahim Afellay attığı golle skoru ilan etti ve Olympiakos, Malmö'yü 4-2 mağlup etti.

Konuk ekip Malmö'de orta saha oyuncusu Enoch Kofi Adu 30. dakikada ilk sarı kartın ardından 90. dakikada ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından grubu 9 puanla üçüncü sırada bitiren Olympiakos, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Malmö ise 3 puanda kaldı ve bu sezonki Avrupa macerasını tamamladı.

Grubun diğer maçında Juventus ile Atletico Madrid, İtalya'da oynanan karşılaşmada 0-0 berabere kalırken Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid lider olarak ve Juventus ise ikinci olarak bir üst tura çıktı.

Yorumlar0

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

Facebook Yorumları

G-4NMPKHJ13871358910
yazılım: habersistemim