İsfanbul’da bir terslik var!

Evlerimizde sıklıkla ‘ters’liklerle karşılaştığımız bir gerçek. Ama bu kez karşınıza gelen ev, gerçekten ters bir ev. Tüm eşyaların havada olduğu, sizin de tavanda asılı kaldığınız ters bir ev düşünün, içinde kendinizi nasıl hissederdiniz?

İşte bu sorunun cevabını İsfanbul AVM’nin Ters Çatı’sında bulacaksınız. Sıradan bir ev mi? yoksa Ters yüz edilmiş bir ev mi?

Eğlencenin kalıplarını yıkan Ters Çatı ile İsfanbul, eğlenceli fotoğraflara sahip olmanız için yaşam alanlarını terse çeviriyor. Evet, yanlış duymadınız, İsfanbul AVM’de eğlencenin kalıplarını yıkan Ters Çatı, yaşam alanlarını ters düz ediyor. Yaşadığınız evin tüm eşyalarını tavana konumlandıran Ters Çatı, fizik kurallarına karşı oluşuyla konuklarını şaşkına çeviriyor. Her bir odasına kadar şaşkınlık yaratan Ters Çatı hem eğlenceli fotoğraflara sahip olmanız hem de gülümsemenin sınırlarını zorlamanız için birebir oluşturulmuş bir tasarım olarak İsfanbul AVM konuklarını karşılıyor.

Ayrıca İsfanbul AVM, sektöründe kalıpları yıkan spesifik eğlence alanlarıyla konuklarına unutulmaz bir gün yaşatmayı vaat ediyor. Benzerlerinden ayrışan eğlence noktalarını, kendinizi İstanbul’un en ünlü semti olan Beyoğlu’nda hissedebileceğiniz nostaljik tramvay tamamlıyor. Tema Park, Jungle İstanbul, Joypark ve Zipline gibi farklı zevklere hitap eden eğlence alanlarıyla İsfanbul, ‘Eğlencenin Başkenti’ mottosunun hakkını veriyor.

Bu galeri 24869 kere görüntülenmiş.25 Aralık 2019, Çarşamba

Yorumlar0

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

Facebook Yorumları

G-4NMPKHJ13871358910
yazılım: habersistemim