Yıldız, düzenlediği basın toplantısında, Kulu'ya hizmet etmek için tekrar aday adaylığında bulunduğunu söyledi.

İlçeye bugüne kadar 50 trilyon lira değerinde yatırım yaptıklarını ifade eden Yıldız, seçilmesi halinde halkın mutluluğu için çalışmaya gayret edeceğini belirtti.

Kanalizasyon, kilitli taş, atık su arıtma, çöp toplama tesislerini Kulu'ya kazandırdıklarını anlatan Yıldız, şöyle devam etti:

"Değirmenözü çayı ıslah edildi. Dönemimizde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verildi. Kepez mevkiinde ormanlık alana 300 bin ağaç dikildi. Yine Dinek ve Değirmenözü Mahallesi'nde yaklaşık 200 metrekare alan ağaçlandırma ve park alanı olarak düzenlendi. Kulu merkezde yaklaşık 75 dekarlık 7 adet park tahsis edildi. Ayrıca yaklaşık 800 bin metrekare kilitli taşla yol yapıldı. Kulu'nun ana yolları çamurdan ve tozdan kurtarıldı. 14 katlı Kulu Site İş Merkezi ve belediye binası inşa edildi. 12 bin metrekarelik Kültür ve İş Merkezi 8 trilyona ihalesi yapıldı ve yakında temeli atılacak. Pazar yerinde yaklaşık muhammen bedeli 18 trilyon olan 140 dairelik Pazar Konutları'nın ihalesini yapacağız. Ayrıca dönemimizde 2 adet İlköğretim okulu, 2 adet 112 Acil Servis yapıldı."