Antalya'nın turizm duayenlerinden Hüseyin Baraner, Germany Fans adlı tur operatörünü faaliyete geçirdi

Antalya'nın turizm duayenlerinden Hüseyin Baraner, Germany Fans (Almanya'yı Sevenler Birliği A.Ş) adlı tur operatörünü Almanya'nın eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Prof. Friedbert Pflüger, Almanya'nın en büyük otel zinciri Steigenberger'in kurucusunun kızı Christine Steigenberger ve Vural Öger ile birlikte kurdu.

ÖNEMLİ PARTNERLER
Tur operatörlüğüne yeni bir heyecan getireceklerini belirten Baraner, "Çin, Dubai ve Moskova'da tur operatörü olarak faaliyetimizi sürdüreceğiz. Gelecek yıl da Rio'da tur operatörü olarak faaliyet göstereceğiz. Diğer yerlerde partnerler ve acenteler ile çalışacağız. Almanya'da çok büyük festivaller, etkinlikler yapacağız. Almanya'da üç merkezden operasyon yapacağız. Çin, Arap ülkeleri Afrika ve BDT ve Türkiye'den Almanya'ya turist getireceğiz. Almanya'nın turizm ürünlerinin daha iyi tanıtılması ve dünyada dahi iyi tanınması için çalışma yapacağız'' şeklinde konuştu.

AKADEMİ KURACAK
Almanya'ya getirdikleri turisti Türkiye'ye de yönlendirmek için çalışma içinde olacaklarını kaydeden Baraner, "Biz çok özel, pahalı ürünleri yüksek karla satmayı hedefliyoruz" dedi. Baraner, en büyük hayallerinden birinin Türkiye'de Alman - Türk Turizm Akademisi kurmak olduğunu vurgulayarak, "İleriki yıllarda Nuri Özaltın gibi değerli dostlarımızın katkılarıyla ve Alman hükümetinin de desteğini alarak Alman - Türk Turizm Akademisi'ni kurmak istiyorum" diye konuştu.

MERKEZİ ALMANYA
Baraner, Germany Fans adlı şirketle dünyanın dört bir yanından Almanya'ya turist getireceklerini, şirketin yüzde 51 hissesinin kendisine, yüzde 20'şer hissesinin ise Steigenberger ve Pflüger'e ve yüzde 9 hissesinin ise Öger'e ait olduğunu söyledi. Şirket merkezinin Almanya'nın Frankfurt kentinde olacağını belirten Baraner, "Berlin ve Hamburg'ta da bürolarımız olacak" dedi.