Türkiye Kupası ikinci tur maçında karşılaştığı Menemen Belediyespor’u 2-0 yenerek 3. tura çıkan Altınordu’da tur sevincinin yanında kaptan Murat Cömert’in de sağlık durumunun iyi olması camiayı sevince boğdu.Altınordu kaptanı Murat Cömert, Menemen Belediyespor ile oynanan Türkiye Kupası maçında girdiği bir hava topu mücadelesinde kafasına dirsek darbesi almış, devre arasında görme bulanıklığı yaşadığını söyleyen ve kusan tecrübeli futbolcu, ikinci 45 dakikada yerini genç Çağlar’a bırakmış ve Gazi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Murat Cömert’e yapılan ilk müdahalenin ardından tomografisinin çekildiği ve ciddi bir soruna rastlanmadığı belirtilirken, kontrollerin ardından taburcu edilen usta oyuncu, "Kafama aldığım darbenin ardından dengemi kaybettim. Bir süre oyuna devam ettim ancak şikayetlerim iyice arttı. Bu esnada devre olunca ikinci yarıya başlayamadım. Tomografi sonucumun iyi çıkmasına sevindim. Kendimi kısa sürede toparlayacağıma inanıyorum." dedi.EROĞLU: 

TURU GEÇTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ise yaptığı açıklamada, 2-0’lık skorun ve sergilenen futbolun kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Tüm bunların sonucunda turu geçmek de sevindirici." diyen Eroğlu, şöyle konuştu:"Ligde fazla forma şansı bulamayan ve U18 takımı oyuncularımızdan kurulu bir takımla mücadele ettik. Genç oyuncumuz Fatih Aktay’ın gol atması ve diğer gençlerimizin iyi performansı, galibiyetten daha önemli. Bu galibiyet, Giresunspor maçı öncesinde bizi oldukça mutlu etti. Ligde de sürekli artan bir moral ve oyunla üst sıralara doğru çıkmayı hedefliyoruz, bu hedefimizede ulaşacağımıza inanıyorum.

"FATİH AKTAY İLK GOLÜNÜ ATTI

Bu arada A takım formasıyla ilk golünü atan genç oyuncu Fatih Aktay ise maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Yıllardır bu ailenin içerisindeyim. Hep birlikte çok çalışıyoruz, emeklerimizin karşılığını alacağız. Gol pasını veren Serkan Göksu’ya, bana güvenerek forma veren hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha çok çalışarak daha iyi olacağıma inanıyorum."

Kaynak: CIHAN