Fenerbahçe Dergisi'nin nisan ayısında yer alan yazısında Başkan Aziz Yıldırım, futbol takımı hakkında şunları dile getirdi:

Fenerbahçe Futbol takımının Avrupa Kupası, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam ettiğini vurgulayan Başkan, "Profesyonel Futbol Takımımız da yarıştığı tüm kulvarlarda mücadelesine devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükseldik. Son iki maçı seyircisiz olarak oynadıktan sonra bu kez dolu tribünler önünde İtalya'nın köklü ekibi Lazio'yu ağırlayacağız. Gruptan rahat bir şekilde lider çıkan, sonraki iki turda zorlu rakipleri elemeyi başaran takımımızın bu kez de tur atlayacağına ve yoluna devam edeceğine olan inancımız tamdır. Futbolda da hedefimiz Avrupa Ligi'nde final oynamaktır. Futbol takımımızın her türlü engel ve zorluğa rağmen, 3 kulvarda verdiği mücadele hepimizin gururudur. Bu başarılarda siz taraftarlarımızın rolü çok büyüktür." diye konuştu.

Öte yandan son haftalarda tribünlerde yaşanan olaylar hakkında da Başkan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'nin başarısızlığı üzerine bir gelecek inşa etmeye çalışanlara, buradan açıkça sesleniyorum: Profesyonel Futbol Takımımızın ve Kulübümüzün yaşadığı bu sürecin önemi nedeniyle bu konudaki tüm bilgi ve belgeleri sezon sonunda kamuoyu ve Fenerbahçe camiası ile paylaşacağız. Ama unutulmamalıdır ki; yapılanların tamamından haberimiz vardır. Fenerbahçelileri birbirine düşürme planlarının ne şekilde ve nasıl hayata geçirildiğini ve Fenerbahçe'nin başarısızlığı için hangi yollara başvurulduğunu biliyoruz. Kimilerinden, Fenerbahçe Kongresi'ne saygı göstererek yürekli bir şekilde karşıma çıkıp aday olmalarını beklemiyorum ama Fenerbahçe'ye verilen ve verilecek her türlü zararların hesabının mutlaka sorulacağını tüm kamuoyu önünde deklare ediyorum. Buradan bu kişilere alet olan Fenerbahçeli kardeşlerimize de sesleniyorum: Biliniz ki Fenerbahçe'nin menfaatleri üzerine kurulmayan her yol bizim için yanlış ve dönülmezdir. Sizlerin yaptıkları yanlışlar Aziz Yıldırım ve yönetimine yönelik değil, doğrudan Fenerbahçe'ye zarar vermektedir. Sizlerden beklentim; yol yakınken bu yanlışlarınızın farkına varmanız bir an evvel bu yanlışlarınızdan dönmenizdir. En önemlisi de dosta düşmana inat, tüm Fenerbahçelilerin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamanızdır. Biliniz ki; Fenerbahçe'nin sorunlarının çözüleceği yer bellidir; bu yer yine Fenerbahçe'dir." dedi.
 

 

Kaynak: CİHAN