Cihanbeyli’ye bugüne kadar 36 adet sentetik çim saha kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye yeni bir kapalı sentetik çim saha daha yaptıracaklarını açıkladı. Başkan Kale “Gençlerimiz istedi, biz yapıyoruz. Herşey onlar için…” dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeyi geleceğe en iyi şekilde hazırlarken gençlerin ihtiyaçlarına yönelik projelere de büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Kale, “Daha önce 1 tane bile yokken Cihanbeyli’ye 36 adet sentetik çim saha kazandırdık. Bunlardan 5’i FIFA standartlarında. Cihanbeylili gençlerimize yeni bir müjdem var. Yeşilöz’deki spor salonunun yanına kapalı sentetik çim saha yapmak için kolları sıvadık. Projemiz hazır. Gençlerimiz istedi, biz yapıyoruz. Herşey onlar için…” dedi.

Gençlerin muhteşem bir esere daha kavuşacağını ifade eden Belediye Başkanı Kale, Karşıyaka Mahallesinde içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ile futbol, tenis, basketbol ve voleybol sahalarının yer aldığı spor kompleksi inşaat çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.