Son dönemde yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Cihanbeyli Belediyesi sosyal projelere de büyük önem veriyor. Özellikle tarımsal ve hayvansal üretime yönelik önemli katkılarda bulunan belediye, şimdi de ‘Gezen Tavuk Projesi’ ile ilçedeki 800 aileye kümes hayvanı desteğinde bulundu.

Cihanbeyli Belediyesi sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce çiftçiye ekipman desteği veren ve yetiştiricilere küçükbaş hayvan dağıtan belediye şimdi de ‘Gezen Tavuk Projesi’ ile yüzlerce aileye kümes hayvanı desteğinde bulundu. Dağıtım programına katılan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale projedeki amaçlarını anlattı. Kale “Sosyal belediyecilikte her zaman ihtiyaç sahibihemşehrilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.Yetimlerimizi hiç yalnız bırakmadık. ‘HoşgeldinBebek’ projesi ile yeni doğan bebeklerimizin ailelerine hediyelerimizi verdik. ‘Askıda Ekmek’kampanyasını yıllar önce başlattık ve halen sürdürüyoruz. Ramazan aylarında binlerce ailemize gıda yardımında, pandemi döneminde ise esnafımıza nakdi yardımda bulunduk. Her projede biz varız. Hanım kardeşlerimizin ve gençlerimizin organik ürün üretim alışkanlığı edinmesi ve üretime katkıda bulunmaları amacıyla sosyal projelerimize bir yenisini daha ekledik. Ziraat Odamız ile ortaklaşa yürüttüğümüz ‘Gezen Tavuk Projesi’ ile 800 ailemize kümes hayvanı desteğinde bulunduk. Hemşehrilerimiz elde edecekleri organik ürünler ile ev ekonomisine katkı sağlamış olacaklar. Sosyal belediyecilikteki bu faaliyetler AK Partibelediyeciliğini diğerlerinden ayıran en büyük özelliktir. Bir taraftan Cihanbeyli’ye dev eserler kazandırırken diğer yandan da sosyal projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Cihanbeyli Belediyesi ile çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Ziraat Odası Başkanı Veysel Akbulut da tarımsal üretim ile ve hayvancılığa önemli destekler veren Başkan Kale’ye teşekkür etti.