Cihanbeyli Belediyesi, belediye meclisinde alınan kararın ardından ilçe merkezine bağlı köylere hizmet götürmeye jet hızıyla başladı.
 
İlçe Merkezine bağlı Ağabeyli  Beyliova  Böğrüdelik  Çimen Çöl  Damlakuyu  Hodoğlu  Kayı  Kırkışla  Korkmazlar  Küçükbeşkavak  Mutlukonak    Sağlık  Sığırcık  Turanlar Tüfekçipınarı Uzuncayayla  Yünlükuyu  Zaferiye köylerinin  Mezarlık bakımları,Okul Bahçeleri ve camii bakımları yapılarak Kilitli Parke Taş Seriliyor.
 
Köylere Hizmet  sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, “Cihanbeyli’ye bağlı 19 köy ve 13 beldemiz bulunuyor. Belde ve köylere Cihanbeyli Belediyesi olarak biz hizmet vereceğiz. Belediye Meclisi toplantımızda  bunun kararını almıştık. İlk etapta Okul Bahçelerimizi,Cami Bahçelerimizi ve Mezarlıklarımızı Kilitli parke taş ile kapatıp çamurdan ve tozdan kurtuluyorsunuz. Amacımız  bize bağlı köylerimiz  ve beldemize en iyi şekilde hizmet etmektir ve ihtiyaçlarını imkanlarımız doğrultusunda gidermektir.” diye konuştu.
 
Mezarlıklara kilitli parke taş ve Camiilere kamelya yaptıran Cihanbeyli Belediyesinin hizmeti köylüler tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Cihanbeyli Belediyesine teşekkür eden köylüler, "Yasa gereği Mart 2014 seçimlerinden sonra Cihanbeyli Belediyesi sınırları içinde yer alacağız. Daha aylar olmasına rağmen Cihanbeyli Belediyesi şimdiden köyümüze hizmet getirmeye başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış’a ve emeği geçenlere teşekkür ederiz" şeklinde konuştular. -  Cemal Hatipoğlu