Cihanbeyli Seniha Ali Fuat Belgin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Berlin’e hareket ettiler
Avrupa Birliği Projesi Kapsamında projeleri kabul edilen Cihanbeyli Seniha Ali Fuat Belkin Teknik Lisesi öğrencileri Berlin’e hareket ettiler
Öğrencileri Cihanbeyli’den Almanya’ya gitmek için havalananına yolcu etmek için yapılan törende bir konuşma yapan Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu Okulumuzun Avrupa Birliği Projeleri çerçevesinde Samsun ve Rize illerinde bulunan okullarla birlikte 86 bin Euroluk bir projeleri kabul olunmuş olup bu proje ile Almanya’ya gidecekler. Bu ilçemiz adına sevindirici aslında Cihanbeyli 12 lise ile 12 bin öğrencisi olan bir ilçe ancak proje üretmede fazla etkin olmadığımız beni üzüyor inşallah bu anlamda da ilçemizi temsil edecek olan meslek lisesine teşekkür ediyor başarılar diliyorum dedi.
Öğrencilerin başında sorumlu öğretmen olarak gidecek olan Okul öğretmeni Ercan Kerimoğlu ise; Okulumuz Avrupa Birliği Proje kapsamında Temiz Enerji ve Temiz Bir Dünya Projesi çerçevesinde 12 öğrenci ve 2 öğretmenle giderek Almanya’nın Berlin şehrinde projeyi gerçekleştirmek için gidiyorlar.
Bu proje kapsamında öğrencilerimiz işletmelere yerleştirilerek oradaki çalışma ortamlarını görerek Türkiye’deki çalışma ortamlarını da değerlendirerek yeni bir çalışma ortamı geliştireceğimize inanıyoruz dedi.
Almanya’ya gidecek olan heyeti Cihanbeyli otogarından Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış ve çok sayıda öğrenci velisi uğurladı. Trtcihanbeyli