Ülke genelince gerçekleştirilen her bir istihdamın tutulduğu istatistiki kayıtlara göre, istihdam süreçlerinde ülke ekonomisi için en fazla katkıda bulunan gruplardan bir tanesi olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları gösterilmektedir.

Söz konusu istihdam süreçlerine ise iş arayan adayların dahil olabilmesi için, adayların öncelikli olarak aracı kurumlar vasıtası ile yayımlanan istihdam ilanlarını takip etmeleri gerekmektedir.

Cihanbeyli SYDV Personel Alıyor

Bahsi geçen istihdam süreçleri dahilinde yayımlanan bir ilanda yer alan bilgilere göre Konya kentinde hizmetlerine devam eden ve şube olarak da Cihanbeyli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak tespit edilen kuruluş içinde personel alımı yapılacaktır.

Cihanbeyli SYDV personel alımı için verilen bilgilere göre; alımların 1 kişilik kontenjan ile Hasta ve Yaşlı Bakım Personeli unvanı ile yapılacağı açıklanmıştır.

Konya Cihanbeyli SYDV Hasta ve Yaşlı Bakım Personeli alımı için başvuru yapacak olan adayların öncelikle en az okur yazar olmaları gerekip; daha önce bu işte tecrübesi olan ve görev sırasında herhangi bir suça dahil olmamış olan adaylar aranmaktadır.

Başvuru yapacak olan adayların en geç 2.9.2019 mesai bitimine kadar SYDV merkezine başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

 

 

KAYNAK: KAMU PERSONEL ALIMI