Cihanbeyli Vergi Dairesinin hazırladığı program çerçevesinde 24. Vergi Haftası Kutlamaları Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Haber site yöneticimize açıklama Yapan Cihanbeyli Vergi Dairesi Müdürü 
Yıldırım Işıldak:“Toplumumuzda sağlıklı vergi bilincinin oluşturulması, vergiyi gönüllü olarak ödeme 
alışkanlığının bütün kesimlere kazandırılması amacıyla 1990 yılından beri kutlanan Vergi Haftası 'nın 24'üncüsü 
bu yıl 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında ülke genelinde ve ilçemizde kutlanmaktadır" dedi.

Cihanbeyli Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Ercüment Emekli: "Devletimizin temeli vergidir. Vücudun içersinde kanın olmadığı bir durum nasıl düşünülemezse, verginin olmadığı bir durum da devletin işleyişi için düşünülemez.
Anayasamız verginin ödenmesi konusunda vatandaşa yükümlülük yüklemiştir. Vergimizi verelim ki ihtiyaç duyduğumuz, arzu ettiğimiz hizmetleri talep etme hakkını kendimizde görelim."dedi.

Cihanbeyli Vergi Dairesi MüdürÜ Mükelleflerin Düzenli Ödeme Yapmaları Ödevlerini Yerine Getirmeleri Başarısında Konya Vergi Dairesi Başkanlığınca Seçilen 
İsmail GEREDELİ,Talip GEREDELİ, İsmail DEMİR, İsmail İLHAN, Sadık EKİNCİ, Mustafa YILMAZKART, Hüseyin UFACIK, Osman YILDIRIM, Muammer YALMAN'a ve Niyazi İlhan Unlu Mamul. Ltd Şti, Beyaz Köşk Ltd. Şti
Yenice Dayanıklı Tük. Ltd. Şti. Şirketlerine Nostalji Radyo Vererek Teşekkür Etti.


Cihanbeyli Vergi Dairesi Müdürü Yıldırım IŞILDAK:"Vatandaşa yönelik tüm kamu hizmetlerinin, seri ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağın yaratılmasında vergi gelirleri büyük önem taşıyor.
Tüm yurttaşımızın, kazancının bir bölümünü vergi olarak devlete ödemesi, vatandaşa yapacağımız hizmetlerde, devletimize güç kazandırıyor. Bu vatandaşlık görevini yerine getirerek ülke ekonomisine katkıda bulunan tüm mükelleflerimize teşekkür ediyorum. 
Vergi mükelleflerimizin ve vergi dairesi çalışanlarımızın, Vergi Haftası'nı kutluyorum." Dedi.

Kaynak : cihanbeyli.biz