Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde vatandaşlara bir müjde daha geldi. Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçede yeni kamyon garajının yapımına başladıklarını açıkladı.

Koronavirüs salgını döneminde yatırım programını bırakın aksatmayı daha da hızlandıran Cihanbeyli Belediyesi, eserlerine bir yenisini daha ekliyor. Bir süredir projesi üzerinde çalışılan Yeni Kamyon Garajı’nın yapımına başlanıldı.

Konuyla ilgili açıklamayı Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale yaptı. İlçenin problemlerini bir bir çözerken, eksikliğin hissedildiği tüm alanlarda gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Başkan Kale, Cihanbeyli’nin adeta yeni baştan inşa edildiğini kaydetti. Kale “Yeni Kamyon Garajı üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konuydu. İlçemize her bakımdan örnek bir eser daha kazandıracağız. İddialıyız! Cihanbeyli'yi adeta yeniden kuruyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Bir taraftan mahallelere prestij caddeler kazandırarak bu konuda bir ilke imza atan, diğer yandan da yeni imar yolları açan ve mevcut yollarda iyileştirmeler yapan Cihanbeyli Belediyesi ekipleri, yaz mevsimiyle birlikte çalışmalarını daha da artırdı. “Güzel ilçemizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için durmadan dinlenmeden çalışıyoruz” diyen Belediye Başkanı Mehmet Kale, yol seferberliği kapsamında ihtiyaç duyulan her noktaya ulaştıklarını ifade etti. Kale “Yapalı-Bozdağ arasındaki yolda yürüttüğümüz çalışmaları yerinde inceledik. Rabbim hayırlı eylesin. Diğer bir yandan ise Taşpınar ile Gölyazı mahallelerimiz arasındaki 7 kilometrelik yolda ekiplerimizin hummalı çalışması devam ediyor. İlçemizin geleceği açısından büyük önem taşıyan Atıksu Arıtma Tesisleri'nin inşaatı da sürüyor. Ayrıca yeni TOKİ konutları ile Adalet Sarayı’nın inşaatı hızla yükseliyor. Cihanbeyli'yi geleceğe en güzel şekilde hazırlamanın gayretindeyiz” diye konuştu.

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENDİRİLDİ

Cihanbeyli Belediyesi’nin araç filosunu ihtiyaçlar dahilinde belediyenin öz kaynaklarıyla güçlendirdiklerini ifade eden Mehmet Kale, filoya yeni dahil edilen iş makineleri ile araçları inceledi. Kale “İlçemizde çok yoğun bir çalışma döneminden geçiyoruz. Aynı anda onlarca şantiyede projelerimizi yükseltirken, bir taraftan da araç parkımızı güçlendiriyoruz. Belediyemizin kaynaklarıyla aldığımız yeni araçlar filomuza dahil olarak vatandaşımızın hizmete sunuldu. Rabbim kazalardan belalardan esirgesin” diye konuştu.