Olay, dün Selçuklu İlçesi İhsaniye Mahallesi Mehmet Ali Ünal İşhanı’nda meydana geldi. F.Ö., ev alabilmek için anlaştığı inşaat firmasının bir senedir inşaata başlamadığı ve kendisini 60 bin lira dolandırdığını ileri sürerek eşi N.Ö. ve beş çocuğunu firmanın bulunduğu iş hanındaki büroya kilitledi. Parasını alabilmek için için üç gündür firmanın bulunduğu işhanının koridorunda kaldığı öğrenilen F.Ö., yerlere benzin dökerek ateşe verme tehdidinde bulundu. Olay yerine sevk edilen polisler çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bekletildi.


Yaklaşık 1,5 saat süren ikna çalışma sonrası firma yetkililerinin 60 bin liraya karşılık senet imzalaması üzerine F.Ö., kilitlediği büronun kapısını açarak eşi ve çocuklarıyla birlikte dışarıya çıktı. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen F.Ö. ’’Beni dolandırdı. 60 bin lira paramı yedi. Çocuklarımla 3 gündür burada yatıyordum" dedi.


Kirasını da ödemediği için evinden çıkarıldığı iddia edelin F.K.’nın ailesi ve işhanında bulunan eşyaları, akrabaları tarafından  götürüldü.