Zemin, ıslaktı, kötüydü, futbolcular ayakta durmayı öğrenene kadar 45 dakika geçti. Burak-Engin değişikliğinin ardından Gökhan da sakatlanınca 9 maç aradan sonra yeniden sahadaki yerini alan Terim, 57'de 3 oyuncu değişikliğini kullanmak zorunda kaldı.

MAÇTAN 2 MESAJ

1) Burak kafa olarak rahat değil, 45 dakikada net bir şekilde ortaya çıktı.
2) Drogba'nın G.Saray'ın saha içi liderliğini artık herkes kabul ediyor.

WESLEY'DEN FÜZE

Necati iki tane net golü kaçırdıktan sonra ıslıklarla sahayı terk etti. 59'da Melo, kale ağzından topu auta atıp, "Bu da kaçar mı" dedirtti. 70. dakika maçın kırılma anı oldu. Drogba'nın vuruşu yan direkten döndü. Sneijder öyle bir şut çekti ki gol olmaması futbol adına kayıptı.

BOFFIN YILDIZLAŞTI

Fernando Muslera'nın %100'lük golleri kurtarmasına alıştık. Eskişehirspor’un Belçikalı kalecisi Ruud Boffin de Uruguaylı kalecinin klasında maç çıkardı.

BURADAN VURULUR MU?

G.Saray'da son iki sezonda en çok tartışma konularından biri serbest vuruşları kimin kullanacağı. Burak ve Drogba transfer edilene kadar duran topların tek hakimi Selçuk’tu. Önce Burak geldi, frikikleri sahiplendi. Ardından Drogba duran topların başına geçti. Eskişehir maçının 12. dakikasında da ilginç bir diyalog yaşandı. Drogba kendisine yapılan faulden sonra topu eline alıp, frikik hazırlığı yaptı. Selçuk, eliyle gözlerini işaret etti, kaleye 35 metrelik mesafeyi gösterip, "Buradan vurma ben orta keseyim" dedi. Drogba başını iki yana sallayıp, "Vuracağım" dedi. Fildişili yıldızın şutu barajdan döndü. Geçen yıl Eskişehir maçında da Selçuk, Drogba ve Burak 90. dakikada topu paylaşamamıştı.