Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim basın toplantısında medyaya yüklendi.
 
Tecrübeli teknik adam medyada Schalke 04'ün güçsüz gösterilmesini eleştirerek, "Avrupa'daki maçlarımıza yeniden başlıyoruz, umarım çok güzel bir maç olur. Kurayı çektiğimiz günden bu yana gerek Alman gerekse Türk basınında iki takımı da tartan bazı analizler vardı. Bugün özellikle Galatasaray taraftarına sesleniyorum, Schalke grubununda yenilmemiş bir takım. Schalke bu değil, Schalke'yi öyle bir hale getirdik ki... Bu bize yapılan bir iyilik değil, kötülük.
 
Biz, Schalke'yi izliyoruz ancak bir türlü bu 7-8 eksiği bulamıyoruz. Biz de o zaman şöyle yapmamız lazım; Baros'u kaybettik, Ujfalusi sakat, Elmander de öyle, Eboue Afrika Kupası'ndan geldi. Eksik saymaya bakarsak, bizde de çok eksik var. Taraftarlarımızdan en büyük ricam, bizim yanımızda her zamankinden çok daha fazla olsun. Schalke ile çok zor bir maç oynayacağız hatta bu maç son dönemdeki en zor maçımız. Taraftarlarımız son ana kadar sabırlı hareket etmeli." dedi.
 
Deneyimli çalıştırıcı medya eleştirisini, "Bugün artık resmi bir basın toplantısı olduğu için bazı hatırlatmalarda bulunmak istedim. Schalke'ye sorarsınız, onlar için de bizimle eşleşmek büyük bir mutluluk veriyor. Onların oynamak istedikleri bir rakibimiz biz de. Bizim, Schalke karşısında gol yemeden alacağımız her sonuç iyi bir sonuçtur. Umarım basında yazıldığı gibi kolay galibiyet alırız." sözleriyle noktaladı.
 
 
Kaynak : STAR