Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor, Yalova Atatürk Stadyumu’nda Fenerbahçe U21 takımıyla hazırlık maçı oynadı. Sarı - lacivertli ekip 89. dakikada Ramazan Civelek’in kaydettiği penaltı golüyle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Yalova Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesinin iddialı ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor ilk ciddi sınavını Fenerbahçe U-21 takımı karşısında verdi. Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Yalova Bölgesi Ulusal Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu yönetirken, yardımcılıklarını Yalova Bölgesi Ulusal Yardımcı Hakem Serdar İla ve Bölgesel Yardımcı Hakem Ersin Efe yaptı.

Hazırlık maçına iki ekip de kontrollü başladı. Maçın devamında kontrolü eline alan Fenerbahçe U21 takımı, 29. dakikada Yiğit, 33. dakikada ise Bertuğ ile gole çok yaklaştı. Maçın 44. dakikasında ise gelişen sarı - lacivertli ekibin kontra atağında Çağrı’nın sert şutu direkte patladı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci 45 dakikasında ise ev sahibi Çiftlikköy Belediyespor daha etkili göründü. Dakikalar 61’i gösterdiğinde kırmızı-siyahlı ekipte Şafak’ın ceza sahası içinde çektiği sert şut direğe çarparak oyun alanın dışına çıktı. Maçın bitimine dakikalar kala Fenerbahçe U21 takımı 89. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Ramazan Civelek, meşin yuvarlağı ağlarla buluştururken, müsabaka Fenerbahçe U21 takımının 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.



Kaynak: CIHAN