Fenerbahçe yönetiminde UEFA Kupası heyecanı yaşanıyor... Sarı-Lacivertliler Avrupa'da tarih yazdıkları bir dönemde aynı başarıyı bir adım daha ileri götürerek UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkmayı ve hatta kupayı almayı hedefliyorlar.
 
Bunun için de başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları özellikle Gençlerbirliği yenilgisi sonrasında bozulan moralleri yerine getirmek için kolları sıvamış durumda. İlk adımda da elde edilecek olan başarı için müthiş bir primin belirlendiği ortaya çıktı.
 
Buna göre UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica'nın elenmesi ve finale çıkılması halinde futbolculara toplam 5 milyon dolar prim dağıtılacak.
 
Bunun devamında finalde UEFA Kupası'nın alınması halinde ise yine aynı şekilde 5 milyon dolar verilecek. Kısacası futbolcular bu tarihi başarıya imza atmaları halinde 10 milyon dolar prim alacaklar.
 
SIKI DENETİM
 
Bu arada Fenerbahçeli yöneticiler yarınki maçta herhangi bir olayın yaşanmaması için son derece titiz çalışıyorlar.
Emniyet güçleriyle de sürekli olarak temasta olan yöneticiler stada gelen taraftarların sıkı bir şekilde aranması ve yabancı maddelerin içeri sokulmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Tıpkı Lazio maçında olduğu gibi bu maçta da taraftarlar 3 ayrı noktada yapılacak aramalardan sonra stada girebilecekler.