Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde karşılaşacağı rakibi Lazio'da Miroslav Klose sevinci yaşanıyor. İtalyan kulübünün uzun süre sahalardan uzak kalması beklenen Alman oyuncusunun doktorundan yeni açıklamalar geldi. Yapılan son açıklamaya göre, Miroslav Klose Monaco'daki tedavisine olumlu yanıt verdi ve 19 Mart Salı günü akşamı takıma tekrar katılacak.

Tedaviyi yapan Almanya Milli Takımı Profesörü Muller Wohlfahrt'ın Lazio sağlık ekibine olumlu dönüş yaptığını belirten kulüp doktoru Stefano Salvatori, "İyi haberler var. Klose'nin yapılan son kontrollerinden iyi sonuçlar aldık. Yarın koşmaya başlayacak, haftasonuna doğru da daha fit duruma gelecek. Sanırım pazartesi günü de topla çalışmalara başlar. Lazio'nun 30 Mart'ta Catania ile oynayacağı maçta  sahada olacaktır" açıklamasını yaptı.

6 HAFTADIR OYNAMIYOR!
34 yaşındaki forvet oyuncusu Şubat'ın 3'ünda oynanan Genoa karşılaşmasında diz sakatlığı geçirmiş ve devre arasında oyundan alındıktan sonra Lazio'nun geçen 6 haftada oynadığı mücadelelerde forma giyememişti.
Lazio'da ayrıca diğer sakat oyunculardan Stefano Mauri ve Giuseppe Biava'nın tedavilerinin sürdüğü belirtilirken, Sergio Floccari ve Abdoulay Konko'nun durumunun belirsizliğini koruduğu belirtildi.

(sporx)