A Milli Bayan Voleybol Takımı, 2014 FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) Bayanlar Dünya Şampiyonası için bulunduğu İtalya’dan Bayan Milli Takımlar Eski Koordinatörü Cengiz Göllü’ye geçmiş olsun mesajı yolladı.

İtalya’da devam eden 2014 FIVB Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden A Milli Bayan Voleybol Takımı sporcuları eski çalıştırıcı ve Bayan Milli Takımlar Eski Koordinatörü Cengiz Göllü’ye geçmiş olsun mesajı gönderdi. Maçların oynandığı Trieste’nin ismini ve ’Geçmiş olsun Cengiz abi’ yazdıkları kağıdı imzalayan Filenin Sultanları, toplu resim de çektirerek sosyal medyada paylaştılar.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi internet sitesi de oyuncuların geçmiş olsun dileklerini yayımladı.

Bilindiği gibi A Milli Bayan Voleybol Takımı, 2014 FIVB Bayanlar Dünya Şampiyonası’nda B Grubu’nda Brezilya, Sırbistan, Bulgaristan, Kanada ve Kamerun ile mücadele etti. Oynadığı 5 müsabaka sonunda 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve topladığı 8 puanla ikinci tura yükselmişti.

Ay yıldızlı ekip ikinci turunda F Grubu’nda yer alacak ve maçlarını Modena’da oynayacak. Bu turda C Grubu’nu ilk dört sırada tamamlayan takımlarla mücadele edecek millilerin maç programı bugün oynanacak karşılaşmaların ardından belli olacak.

Kaynak: CIHAN