Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, beraberinde başkan yardımcısı Eşref Alaçayır ve genel sekreter Fatih İşbecer'le, Atatürk Havalimanı'ndan İsviçre'ye hareket etti.

İsviçre'ye dün giden yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm'ün de dahil olacağı heyet, bugün konuyu takip eden avukat Jean Louis Dupont'la görüşmelerde bulunacak.

Galatasaray Kulübünün dosyası, UEFA Finansal Fair Play Komisyonu tarafından 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası istemiyle UEFA Hukuk Kuruluna sevk edilirken, yarın son görüşmeler yapılacak.

Sarı-kırmızılı kulüp, mali konularda son dönemde yaşanan iyileşmeleri ve geleceğe dönük planlarını aktararak, UEFA'dan ek süre talebinde bulunacak.

ÖZBEK: TRABZONSPOR BAŞKANI USTA'YI ARADIM

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Trabzonspor ile dün oynadıkları karşılaşmayla ilgili açıklamada bulundu.

Havalimanında konuşan Özbek, 2 penaltı ve 4 kırmızı kart kararıyla maçın tartışılan ismi hakem Deniz Ateş Bitnel'le ilgili yöneltilen soru üzerine, "Her iki taraf aleyhine verilen kararlar var. Ben Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'yı da aradım. Kendisi yakın bir arkadaşım. Merkez Hakem Kurulu bugün toplanacak. Konuyu değerlendirip kararlarını vereceklerdir. Keşke maç daha sakin bir şekilde bitseydi" değerlendirmesinde bulundu.

Özbek, Trabzonspor'da kiralık forma giyen oyuncuları Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesi konusunu ise Türkiye Futbol Federasyonunun değerlendireceğini sözlerine ekledi. (AA)