PTT 1. Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 yenilerek Spor Toto 2. Lig'e düşen Göztepeli taraftarların çıkardıkları olaylarda, kulüp binasında ve Atatürk Stadı'nda oluşan hasarı tespit etme çalışmaları başladı. Atatürk Stadı'nda Göztepe'nin yediği golün ardından başlayan olaylarda bir çok koltuğu kıran ve sahaya atan sarı-kırmızılı seyircilerin yol açtığı hasar gün ışığıyla net olarak görüldü. Hasarın en az 500 bin TL olduğu öğrenildi. Olaylarda özellikle kapalı tribündeki bir çok koltuğa zarar verilirken, tribünleri ayıran kimi camlı bölmeler de kırıldı. Hasar tespit çalışmalarının ardından Göztepe Kulübü'ne TFF'nin büyük para ve saha kapatma cezası vereceği öğrenildi.

34 kişi gözaltına alındı
Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından Güzelyalı'daki kulüp binasına giden Göztepeli taraftarlar burada da büyük hasar oluşturdu. Binanın dışındaki camların tamamı kırılırken, bina içine giren taraftarlar, toplam 3 kattan oluşan idari bölümde bir çok ofis malzemesini kullanılmaz hale getirdi. Olaylarda 34 kişinin gözaltına alındığı, ayrıca 10 polis memurunun da yaralandığı öğrenildi. Bu arada Göztepe Başkanı İmam Altınbaş'ın görevini bırakacağı kaydedildi.

Erzincan'da can pazarı!
BAL'a yükselme maçında Erzincanspor ile Tercan 17 Şubat Spor takımları karşılaşırken maça çıkan olaylar damga vurdu. İki takım oyuncuları ve yöneticileri arasında çıkan kavgaya polis biber gazıyla müdahale ederken, gazdan etkilenenler arasında olan Tercan 17 Şubat Spor'lu bir futbolcu ise sara krizi nedeniyle ambulansla hastaneye götürüldü. Arbede sırasında bir futbolcunun da burnu kırıldı.