Kaleci İtandje, Tomas Borek, N'douassel, Kokaloviç ve Kibong'u kadrosuna katan yeşil-beyazlı ekipte gözler, forvet mevkisine alınacak yabancı transfere çevrildi.
 
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, forvet hattına 1 yabancı futbolcu alıp transferi noktalamak istediklerini belirtti.
 
Transfer komitesinin ortak görüşünün bu yönde olduğunu ifade eden Öten, "Kamp çalışmalarının ardından duruma bakıp 1 veya 2 yabancı futbolcu daha transfer edebiliriz. Forvet konusunda aceleci davranmıyoruz. Alacağımız kişi tam anlamıyla bir forvet olacak. Nokta atışı yapmak istiyoruz. Medyatik olması önemli değil. Önemli olan istatistiklerinin yeterli olması" diye konuştu.
 
Öten, Mehmet Batdal ile ilgili bir düşüncelerinin olmadığını, Trabzonspor ve Akhisaspor Belediyespor'da bazı futbolcularla ilgilendiklerini dile getirdi.
 
Ön sözleşme imzaladıklarını Kibong ile Bolu Kampı'nın ardından 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını vurgulayan Öten, kaleci İtandje'nin de önümüzdeki günlerde kampa katılacağını sözlerine ekledi.
 
Kaynak AA