Toplantının açılış konuşmasını yapan Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Belediye Meclisi olarak 2012 yılını başarıyla tamamladıklarını, 2013 yılının da hizmetlerle ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Belediye Meclisi olarak, ilçenin şehirleşmesi, kalkınması ve planlı olarak gelişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Yıldız, 2012 yılında yapılan hizmetler ile birlikte 2013 yılında yapılması planlanan projeler hakkında belediye meclis üyelerine bilgi verirken belediye meclis üyelerinden de önerileri var ise dile getirmesini istedi.

Başkan Yıldız'ın meclise vermiş olduğu bilgiler sonunda gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Beş maddeden oluşan gündem maddelerini görüşerek karara bağlayan Belediye Meclisi, gündemin birinci ve ikinci maddelerinde yer alan 2013 yılı Denetim Komisyonu ve Encümen Üyelerini seçti.

Gündemin üçüncü maddesi olan Sözleşmeli Personelinin Ücreti belirlenmesinin ardından gündemin dördüncü maddesi olan İmar Planı ve Tadilat Onayı görüşüldü. Gündemin son maddesi olan Belediye Başkanı ve meclis üyelerinin gündeme getirdiği konuların görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

Muhabir: Saim Erel

Yayıncı: Murat Aslan - Konya