Trabzonspor'un 68. Olağan Genel Kurulu'nda yönetimin 6 aylık mali ve idari bilançosu onandı ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu güven tazeledi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Genel Kurul'da yaptığı toplantıda şike sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte satır başları:
* Yarın (bugün kura çekimi için İsviçre'ye gidecek) UEFA ve FIFA ile görüşmeye gideceğim. Kupamızı istemiyoruz. Biz Türk futbolundaki adaletsizliğin ve pisliğin ortadan kalkmasını istiyoruz.
* Siyaset kulübün iliklerine kadar girecek ama kulübe hizmet eden siyaset olacak. Kazlıçeşme'ye millet adına gittim. Oraya gidişimi lehime çevirirsem toplanıp benim yüzüme tükürürsünüz.

TFF VE YILDIRIM'A AĞIR SÖZLER
* ŞAMPİYONLUK kupamız sadece 2011'de değil 19-1996, 2003-04 ve 2004-05'te de çalındı.
* Tek derdimiz hem saha içinde hem saha dışında Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil etmek. Başka beklentimiz yok.
* ŞİKENİN başı ve organizatörü Aziz Yıldırım'dır. Ona güç veren, destekçi olan, yardım eden kim varsa, 'şike yoktur' diye kim diyorsa namussuzun dik alasıdır. Yarın (bugün) İsviçre'ye gideceğim. Şikecileri kurtarmak için Türk futbolunu dünya futbolunun dışına bırakmaya kim cesaret edecek?

Borç 173 milyon TL
Trabzonspor Mali İşlerden Sonumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, kulübün sermaye artırımına gitmesi gerektiğini söyledi. Üstünsalih, borcun 173 milyon TL civarına indiğini söyledi. Kulübün 2014 yılı konsilide bütçesi 482 milyon 750 bin TL olarak onandı. Yönetim kurulunun sermaye artırım talebi genel kuruldan geçti ve yönetim kuruluna yetki verildi.