Geçtiğimiz 26 Mayıs günü IŞİD saflarına katılmak için evden kaçan Leyla ve Hazal Olgun’u arayan baba Yaşar Olgun’un hikayesi belgesel haline getirildi.

Kızlarının IŞİD saflarına katılmak için evden kaçtıklarını fark ettiği andan itibaren Türkiye’de sokak sokak gezerek kızlarını arayan çaresiz baba Yaşar Olgun’un arayışını TV2 kameraları da takip ediyor.


Foto:TV2

TV2 ekranlarında 2 mart günü akşam saat 20:00’de “Bröndby Strand’dan Hilafete” adıyla yayınlanacak programda Yaşar Olgun’un kızlarını bulmak için Türkiye’de neler yaptıkları anlatılacak. TV2 kameraları Yaşar Olgun’un Türkiye’yi karış karış gezerek kızlarını bulmaya çalışmasını ekranlara getirecek.


Foto: TV2

Geçtiğimiz 26 Mayıs günü “Hafta sonu için bir yerlere gideceğiz,” diyerek evden ayrılan Leyla ve Hazal Olgun adlı iki kız kardeşin IŞİS saflarında savaşmak için evden kaçtıkları anlaşılmış, Yaşar Olgun’un Türk,iye’de kendi imkanlarıyla yaptığı arama çalışmaları sonunda kızlarının hâlâ Türkiye’de oldukları bilgisine ulaşmıştı. Kızlarının İstanbul’da olduğunu düşünen baba Yaşar Olgun, geçtiğimiz Aralık ayında gazetemizde yayınlanan röportajında kızları ortaya çıkmadan, kendisinin onları bulacağını söylemişti. 

Kaynak: kuzey.dk