UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında sahasında Lokomotiv Moskova'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turun rövanşında bugün Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak.

Türkiye saati ile saat 18.00'da başlayacak mücadele TivibuSpor'dan canlı yayınlanacak.

İdman TV - AZ Tv Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı şifresiz frekansları

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını İdman Tv ile Az Tv frekansını uydudan ayarlayarak şifresiz izleyebilirsiniz. Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı Tivibu Spor kanalında. Peki frekans nasıl ayarlanır idman ve az tv

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını şifresiz izlemenin çözümü yabancı uydu kanallarında. Gözde olan ise Azerbaycan kanalları. İdman TV ile AZ TV Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını saat 18.00'dan itibaren şifresiz ve canlı verecek. Yapmanız gereken tek şey AZ TV frekansı ile İdman TV frekanslarını uydudan ayarlayıp maçı izlemek olacak.

Peki AZ ve İdman TV şifresiz izleme frekansları nedir, uydu frekans ayarlaması nasıl yapılır? İşte gereken bilgiler;

İDMAN TV ŞİFRESİZ UYDU FREKANSLARI

Uydu: AzerSpace
Frekans: 11169 H 20400
Biss: 345 345 00 345 345 00

AZ TV ŞİFRESİZ UYDU FREKANSLARI

Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169
Sembol: 20400
Fec: 5/6
Polarizasyon: H- Yatay

UYDU ÜZERİNDEN FREKANS NASIL AYARLANIR?

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını AZ TV ya da SykSport gibi şifresiz kanallar üzerinden izleyebilmek için uydu frekanslarını girmeniz gerekiyor. Peki uydu ayarlaması ve frekans değişikliğini nasıl yapacaksınız. İşte adım adım uydu frekansı ayarlama;

Birinci adım: Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın. Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

İkinci adım : Açılan ekranda yukarıda verdiğimiz frekans bilgilerinin girişini yaparak AZ TV veya SKy Sport 5 kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

SKY SPORT 5 UYDU FREKANSI

Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey

MAÇIN HAKEMİ KRUZLIAK

UEFA'dan yapılan açıklamada, sarı-lacivertlilerin 2-0 kazandığı müsabakanın rövanşında Slovakya Futbol Federasyonu'ndan hakem Ivan Kruzliak'ın görevlendirildiği belirtildi.


Kruzliak'ın yardımcılıklarını Skovakya'dan Martin Balko ve Tomas Somolani'nin yapacağı ifade edildi. İlave yardımcı hakemliğini ise Peter Kralovic ile Mario Vlk'nin yapacağı karşılaşmada Tomas Mokos'un dördüncü hakem olarak görev alacağı bildirildi.

Kadıköy'de geçen hafta yapılan maçta üstün bir oyun sergileyerek rakibini 2-0 yenen sarı-lacivertliler, başkent Moskova'da adını üst tura yazdırmaya çalışacak.

Lokomotiv Stadı'nda TSİ 18.00'de başlayacak maçı Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

Her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayacak Fenerbahçe, rakibine, tek farklı skorla yenilse de turu geçen taraf olacak. Sarı-lacivertli takım gol atması durumunda, iki farklı yenilgide bile adını son 16 takım arasına yazdıracak. Karşılaşmanın 90 dakikasını Lokomotiv Moskova 2-0 üstün tamamlarsa maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da gol olmaması durumunda turu geçen takımı seri penaltı atışları belirleyecek. 3 veya daha farklı yenilgilerde Fenerbahçe Avrupa'ya veda edecek.

Fenerbahçe'de 4 eksik

Sarı-lacivertli takım, Lokomotiv Moskova maçına 4 futbolcusundan yoksun çıkacak.

Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalısı Diego Ribas ile sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic, Rusya deplasmanında forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertli ekipte Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Öte yandan Moskova'da maç saatinde hava sıcaklığının - 5 derece olması bekleniyor.

Fenerbahçenin, Avrupa'daki 202. randevusu

Lokomotiv Moskova ile yapacağı maç, Fenerbahçenin Avrupa'daki 202. sınavı olacak.

Avrupa'da 41. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 201 maçın 72'sini kazanırken, 41 kez rakipleriyle berabere kalıp, 88 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 250 gol gönderirken kalesinde 303 gol gördü.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

İlk maçtan avantajlı sayılabilecek bir skorla ayrılan sarı lacivertliler, alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayan taraf olacak.

3-1, 4-2, 5-3 gibi Lokomotiv Moskova galibiyetlerinde de "deplasman golü" kuralı nedeniyle temsilcimiz Fenerbahçe tur atlayacak.

Lokomotiv Moskova'nın maçı en az 3 farkla kazanması halinde sarı lacivertliler Avrupa'ya veda edecek. 90 dakika Rus temsilcisinin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanırsa 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. Uzatma dakikalarında da 2-0'lık sonuç değişmezse tur atlayan ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

Vitor Pereira: Avrupa'ya damga vurmak isteyen bir takım göreceksiniz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira,  karşılaşmanın oynanacağı Lokomotiv Stadı'nda sarı-lacivertlilerin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer ile basın toplantısı düzenledi. Portekizli teknik adam, 2-0 kazandıkları ilk maçtan sonra çok zor bir rövanş oynayacaklarını ve tur atlamak istediklerini belirttti.

Sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayan Pereira, şunları kaydetti:

"Kesinlikle bugün çok zorlu bir maç olacak. Buna şüphem yok. Bu tura bitmiş gibi bakamayız. Bunun bilincindeyiz. İki ayaklı turun devre arasındayız. Hiçbir şey bitmedi. Onlar da geri dönüş isteyecektir. İyi ve kaliteli bir takımla oynayacağız. Kendi sahalarında taraftarlarının desteğiyle oynayacaklar. Avrupa Ligi'nde yüksek hırslarımız ve hedeflerimiz var. Yarınki zorluklara hazırız. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Lokomotiv Moskova'ya maç boyunca saygıyı elimizden bırakmayacağız. Kendi kozlarımızla sahada olacağız. Benim için çok önemli bir nokta var. Hem duygusal hem de taktiksel anlamda iyi bir görüntü ortaya koymalıyız. Takımımdan bunu bekliyorum. Bir sonraki kura çekiminde yer almak istiyoruz. Biz buraya beraberliğe değil kazanmaya geldik."

"Avrupa'ya damga vurmak isteyen bir takım göreceksiniz"

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Igor Cherevchenko'ya yöneltilen "Fernandao'yu mu Van Persie'yi mi sahada görmek istersiniz?" sorusuna "Her ikisini de istemem" yanıtı vermesi, Pereira'ya soruldu. Portekizli teknik adam sahaya 11 kişi çıkacaklarını, isimlerin fark etmediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bir konuda garanti vereceğim. Sahada kendi kimliğinden kendi prensiplerinden kopmayan, 2-0'a güvenmeyen bir takım olacak. Burada en önemli nokta budur. Biz bugün kazanmak için sahaya çıkacağız. Van Persie olur, Fernandao olur, kimin oynadığı önemli değil. Önemli olan takımın kimliği. Avrupa'ya damga vurmak isteyen bir takım kimliği sergilemek istiyoruz. Savunmayı da doğru anda yapan bir takım olacağız. Sürekli savunma yaparak Avrupa'ya damga vuramazsınız. Kendi kimliğimizi göstermek istiyoruz."

Kjaer: Turu geçecek skoru almak istiyoruz

Sarı-lacivertli futbolcu Kjaer, Lokomotiv Moskova karşısında turu geçecek skoru almak istediklerini dile getirdi.

Danimarkalı stoper, zorlu hava şartları altında maça çıkacaklarını anlatarak, "Bu hava şartlarına alışık değiliz. Tek yol, bize sonraki turu getirecek sonucu almak. Sabırsızlıkla maçı bekliyorum. Onlar da şanslarını sonuna kadar kullanacaktır" dedi.

VAN PERSIE OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe teknik direktörü Pereira, henüz maç 11'ini netleştirmezken, sarı lacivertli taraftarların merak ettiği konulardan biri de Van Persie-Fernandao arasında yapılacak tercih.


Pereira, Süper Lig'de geride kalan 22 maçta iki forvetine de yirmi birer maçta şans tanıdı.  Takımı sahaya genelde tek forvetle süren Pereira, Fernandao'ya 16, Van Persie'ye ise 11 maçta ilk 11'de görev verdi. Van Persie, aldığı süre göz önünde bulundurulduğunda gol yollarında Fernandao'dan daha etkili oldu. Ligde bin 16 dakika süre alan ve 9 golü bulunan Van Persie, 112 dakikada bir fileleri havalandırmayı başardı.

Fernandao ise Van Persie'den bir gol daha fazla kaydetmesine rağmen aldığı süreye bakıldığında Hollandalı yıldızın gerisinde kaldı. Fernandao bin 380 dakika görev yaparken 138 dakikada bir gol attı.