Ömeranlı Mahallesinde hayvan besiciliği yapan Yakup C. Sabah saatlerinde evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye ve İddiaya göre, Ömeranlı Mahallesinde sabah saat 09.10 sıralarında büyükbaş hayvan besiciliği yapan 55 yaşındaki Yakup C. Büyükbaş hayvan ağılı yakınında bulunan hayvan bakıcılarında kaldığı evin içerine girerek kapıyı arkadan kilitleyip nedeni henüz belirlenemeyen durum sonrasında başına otomatik av tüfeği ile bir el ateş ederek hayatını kaybetti.

Silah sesini duyan büyükbaş hayvan bakıcıları kaldıkları eve geldiklerinde giriş kapısının arkadan kilitli olduğunu yapılan çağrılara cevap alamamaları sonrasında Jandarmaya haber verdiler. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri kapıyı kırarak açtılar. Ancak kapı açıldığında oda içerisinde başına bir el ateş edilerek hayatını kaybeden Hayvan sahibi Yakup Celep in cesedi ile karşılaştılar.

Kulu C. Savcılığına haber verildi. Olay yerinde inceleme yapan C.Savcısı cesedi Kulu İlçe Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından gerçek ölüm nedeninin belirlenmesi için belediye cenaze aracı ile Ankara Adli tıp merkezine gönderildiği belirtildi.

kulununsesi.net