Maç Hangi Kanalda? Türkiye ve Avrupa’dan tüm karşılaşmalarında türk kanallarında ve uyduda hangi yabancı kanallarda yayınlanacağını sitemizden takip edebilirsiniz. Ayrıca maç saat kaçta, ne zaman, maçı bilet fiyatları, nerede ve ne zaman oynanacağı bu sayfada güncellenecektir.

Canlı Maç İzle.. Karşılaşmaları canlı olarak izleyebileceğiniz yerli ve yabancı tüm kanal listesi aşağıda eklenmiştir. İlgili kanaldan birinden karşılaşmayı canlı olarak takip edebilirsiniz. Mücadeleleri internet üzerinden canlı olarak izleyebileceğiniz sitelere örnek vermek gerekirse stopstream, hahasport, sportlemon, justin tv bu sektörün öncü sitelerinden. Bunun yanı sıra nesine.com gibi bazı iddaa sitelerine üye olarak karşılaşmaları canlı olarak takip etme şansına da sahip olabilirsiniz.

 

Maç Detayları

Real Madrid Galatasaray Maçı

03.04.2013 Çarşamba – Saat 21:45

 

Real Madrid Galatasaray Maçını Canlı Veren Kanallar Listesi
Az TV , Nederland 3 , Sky Calcio 2 / HD , Sky Sports 2 (uk) , Sky Sport 1 (Italia) , RTE Two / HD , NET Hellas , TVi Portugal , HRT 2 , ESPN Pacrim , ESPN Brazil , SuperSport MaXimo , SuperSport 3 [Za] , TV6 Latvia , SportKlub (Slovenia) , OBN BiH , Al Jazeera Sport +3 , Al Jazeera Sport +4 , RSI La 2 , Sky Sport 1 (Germany) , Club RTL , TV6 Estonia , Digi Sport 1 (hun) , Viasat Football (Nor) , TV6 Lithuania , Russia 2 , Dolce Sport / HD , Rah-e-Farda , Sport 5 (Israel) / HD , bTV Action , TRK Futbol+ , Smart Spor / HD (D-Smart 77) , beIN Sport 1 / HD , SuperSport 1 (alb) / HD , C+ Liga Campeones / HD , NTV Plus Futbol / HD , RTS Deux / HD , SF Zwei / HD , CT Sport / HD , MTV 3 Max Sport 1 , ERT HD