Kısa bir süre önce kurulan İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İpekyolu’nun son ziyaretçileri Kulu-Cihanbeyli Yardımlaşma Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Ramazan Yaşar ve dernek üyeleri oldu.

İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Şahin ile görüşen Yaşar, İpekyolu’nun şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti. Yaşar, “Türkiye’nin gelişimi hızla devam ederken, bu gelişime STK’ların verdiği katkıda yadsınamaz. Bizler STK’lar olarak şehrimizin ve ülkemizin gelişmesine her zaman katkı vermeye devam edeceğiz. Bu manada kısa bir süre önce kurulan İpekyolu’nun da, hem şehrimiz hem de ülkemiz için önemli çalışmalar içinde olacağına inanıyoruz. İpekyolu’nun hem şehrimize, hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Şahin ise, birliktelik vurgusu yaptı. Başkan Şahin, “İpekyolu’nun diğer STK’lardan hiçbir farkının olmadığını bizler her platformda dile getiriyoruz. Derneğimiz öncelikle ekonomi alanında daha sonrada şehrimiz ve ülkemiz adına önem arz eden her konuda ve her projede etkin rol oynayacak ve gelişim için çalışmalarını sürdürecektir” diye konuştu.