Muğla’nın Marmaris İlçesinde rehberlik yapan Adanalı genç , Finlandiyalı hemşire sevgilisine sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.

Türk sevgilisinin su perdesinde kendisi için hazırlattığı klibi gören Finli kız ,mutluluk gözyaşları dökerek sevgilisinin evlenme teklifini kabul etti.

Marmaris’te bir tur şirketinde Fince rehberlik yapan Adanalı Oğuzhan Eren, (27) Marmaris’e ailesiyle birlikte gelen Finlandiya Tria Maria(26) ile tanışarak aşık oldu. Tatil bittikten sonra ülkesine dönen Marile ile Oğuzhan Facebook üzerinden görüşmeye devam etti. Finli kız Türk sevgilisinin hasretine dayanamayıp Marmaris’e geldi. Adanalı genç sevgilisi için sürpriz bir evlenme teklifi yapmaya karar verdi. Eren, iş çıkışı sevgilisini alarak gençlik meydanına geldi. Sürpriz evlenme teklifinden habersiz olan Maria, meydandaki havuzun su perdesinde sevgilisiyle çekilmiş fotoğraflardan oluşan klibin yayınlandığını görünce çok şaşırdı. Adanalı genç bu sırada sevgilisine evlenme teklifinde bulundu. Mutluluktan sevinç gözyaşları döken genç kız , Türk sevgilisinin evlenme teklifini kabul etti. Meydanda su gösterilerini izlemeye gelen yerli ve yabancı turistler , genç sevgilileri alkışlayarak tebrik etti.

Oğuzhan Eren, yaptığı açıklamada, “ Turizmde çalıştığımız için ortamımız genelde turist kızlarla oluyor. Türk kızları da turizmde çalışan erkekleri pek tercih etmiyorlar. Maria’yı ilk görüşte aşık oldum. Adana’ya ailemle tanıştırmaya götürdüm. Onlarda Maria’nın Türk örf ve adetlerine saygılı olduğunu söyleyip evlenmemize onay verdiler. Trai’yi çok seviyorum” dedi.

Finlandiyalı Trai Maria ise , “ Oğuzhan’ı çok seviyorum. Sevdiğim insanın dili, dini ve ırkı benim için önemli değil. Aileme aşkımı açıkladığımda çok olumlu bir tepki verdiler ve düğün ne zaman diye sormaya başladılar. Oğuzhan’ın yanında kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum” dedi.

Kaynak: IHA