Spor Toto Süper Lig'de bugün sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Trabzonspor, rakibi karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Saat 20:30'da başlayacak olan mücadelenin hakemi Serkan Çınar. Çınar'ın yardımcılıklarını ise Muhittin Gürses ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

Lig TV'den nalken yayınlanacak olan mücadeleyi dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da an be an takip edebilirsiniz.

AVRUPA LİGİ İÇİN MORAL OLACAK

Ligin ilk 3 haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 mağlup olan, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen ve ardından da Akhisar Belediyespor deplasmanından 3-0'lık farklı yenilgiyle dönen bordo-mavililer, sezona iyi başlayan ve geçen sezonki teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı rakibi karşısında galip gelerek, UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon Limassol ile gelecek hafta yapacağı maça moralli çıkmayı amaçlıyor.

GİRAY YOK

Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan ve İstanbul'da tedavi olan savunma oyuncusu Giray Kaçar, bugünkü karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak.

HENRIQUE'NİN GOL ÖZLEMİ

Forvet transferinin gerçekleşmediği Trabzonspor'da bugünkü karşılaşmada Brezilyalı oyuncu Henrique, bu mevkide görev yapacak. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde attığı gollerle Trabzonspor'un tarihinde ilk kez gruplara kalmasında büyük rol oynayan ancak Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında golle tanışamayan Brezilyalı forvet oyuncusu, Kardemir Karabükspor maçında gol hasretini sonlandırmaya çalışacak.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Onur

Bosingwa

Mustafa

Aykut Demir

Olcan Adın

Zokora

Aykut Akgün

Adrian

Malouda

Henrique

Janko

KARABÜKSPOR

Waterman

Erdem

Mabiala

Sebastian

Uğur

Samba Sow

Hakan

İlhan Parlak

Ahmet İlhan

Lualua

Gökhan Ünal

STAT: Avni Aker

SAAT: 20:30

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

HAKEM: Serkan Çınar

13. RANDEVU

Bugüne dek iki takım arasında geride kalan 12 maçta bordo-mavili takımın rakibi karşısında galibiyetlerde 7-2 üstünlüğü bulunuyor. 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 25 kez havalandırırken kalesinde 8 gol gördü.

BOSINGWA SAHNE ALACAK

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Çaykur Rizespor ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği hazırlık maçının ardından bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 1461 Trabzon ile karşılaştı.

Basına ve taraftara kapalı olarak oynanan karşılaşma 1 -1'lik eşitlikle sona erdi. Portekizli savunma oyuncusu Jose Bosingwa'da bu maçta 11'de sahaya çıktı. Portekizli'nin Karabük maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

KAFKAS: "HADDİMİZİ BİLİYORUZ"

Milli maç için verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirten Karabüskpor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Önümüzde çok zorlu deplasman maçlarımız var. Bu maçlara hazır olma gayreti içerisindeyiz. Her gün oyunumuzu daha çok geliştirmenin, daha iyi olmanın gayreti içerisindeyiz. Haddimizi de biliyoruz.Bu sene çok ağır bir yük vardı. Şu ana kadar gelinen durumdan oldukça memnunum. Fakat bunu devam ettirmek gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: sporx.com