Galatasaray, Sneijder'den sonra ikinci bombasını da patlattı. Sarı- Kırmızılı takım dünyaca ünlü yıldız Didier Drogba ile her konuda anlaşmaya vardı ve imzayı attırdı. 

TULUN'DAN G.AFRİKA ÇIKARMASI 
Sneijder transferinde aktif rol oynayan Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun önceki gün Sinan Kalpakçıoğlu ve menajer Ceylan Çalışkan ile birlikte Afrika Kupası'nda mücadele eden Fildişi Sahili yıldızları Drogba ve Kolo Toure için Güney Afrika Cumhuriyeti'ne giderek transfer görüşmelerine başladı. Fildişi Milli Takımı'nın kaldığı otele giden ekip burada Drogba'nın menajeri Pierre Frelot ile görüşme yaptı. 

2.5 YIL İÇİN 13 MİLYON EURO! 
Sarı-Kırmızılı yöneticiler, daha önce prensipte anlaşma sağladıkları Drogba ile yapılan pazarlıklar sonrasında 1.5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu olarak anlaşma sağladı. Drogba'nın Güney Afrika'daki Pretoria Büyükelçiliği'nde imzayı attığı ifade edildi. 

TOURE İÇİN PAZARLIK SÜRÜYOR 
İmza parası 4 milyon Euro alan Drogba'ya yarım sezon için 2 milyon Euro, gelecek sezon için ise 3.9 milyon Euro garanti para ödenecek. Opsiyonu kullanırsa ise 2.9 milyon Euro daha alacak. G.Saray şimdi Manchester City'nin Fildişili stoperi Kolo Toure ile pazarlıklar devam ediyor.