Yasal Uyarılar

Ybhaber.com web Sitesi’ni ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. (ybhaber.com bundan böyle kısaca “Site” olarak anılacaktır). Sitenin sahibi Sami AVCI olup, site üzerinde her tür organizasyon, kullanım ve tasarruf yetkisi Sami AVCI'ya aittir. Lütfen siteyi kullanmadan önce Yasal Uyarıları dikkatle okuyunuz.

1. İşbu site üzerinde her tür organizasyon, kullanım ve tasarruf yetkisi Sami AVCI’ya ait olup, siteye girmek ve kullanmakla, sitenin kullanım ve sözleşme kurallarını “Kullanıcı/Kullanıcılar” sıfatıyla, Site"ye erişen gerçek ve tüzel kişileri kabul etmiş olurlar. Bu koşulları kabul etmediğiniz taktirde Site'yi kullanmaktan vazgeçiniz. Kullanıcı/Kullanıcılar işbu Yasal Uyarıları kabul etmekle, Site'de yer alan ve/veya yer alacak olan içerikleri, uygulamaları ve kullanıcılara yönelik her türlü beyanları da kabul etmiş sayılacaktır.

2. Kullanıcı/Kullanıcılar; Site’de yer alan hiçbir bilginin ve içeriğin tavsiye, öneri vb. niteliğinde olmadığını, "Site"de yer alan uzman görüşleri de dahil olmak üzere tüm bilgilerin genel bilgilendirme ve haber vermek amacıyla yer aldığını kabul ve beyan eder, sitede yazılı ve görüntülü görüşleri yer alan kişi ve kuruluşların ve sitedeki yazarların görüşlerinin ilgili kişiye ait olduğunu ve genel bilgilendirme amacıyla yer aldığını kabul ve beyan ederi. Kullanıcı/Kullanıcılar ayrıca "Site" üzerinden görüntülediği içeriklerle ilgili herhangi bir hukuki işlem başlatmak istemesi halinde, gerekli yasal yükümlülükleri ve yasal prosedürleri yerine getirmek zorunda olduğunu, söz konusu yükümlülükler ve prosedürlerle ilgili olarak Ybhaber.com’un ve Sami AVCI’nın herhangi bir bilgi ve sorumluluğunun bulunmadığını kabul ve beyan eder.

3. Kullanıcı/Kullanıcılar suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik ya da ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği Site’de paylaşamaz. Bu tür bir içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk münhasıran içeriği gönderene Kullanıcı/Kullanıcılar’a aittir. Ybhaber.com Site’de, Kullanıcı/Kullanıcılar tarafından paylaşılan içerikler arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin Sitede yayınlamama hakkına sahiptir.

4. Kullanıcı/Kullanıcılar, "Site"de yer alan ve diğer Kullanıcı/Kullanıcılar tarafından sağlanan içerikler de dahil olmak üzere her türlü bilginin, içeriğin, ilanın ve/veya görselin gerçekliğini, orijinalliğini, güvenliğini, doğruluğunu araştırma, bu içeriklerin internet üzerinden teşhirinin hukuka uygun olup olmadığını tespit etme sorumluluğu bulunmadığını, söz konusu içeriklerden ve bunlar sebebiyle ortaya çıkabilecek zararlardan dolayı Ybhaber.com ve Sami AVCI’nın, çalışanlarının ve yöneticilerinin sorumluluğu bulunmadığını kabul ve beyan eder.

5. Kullanıcı/Kullanıcılar; "Site" üzerinde gerçekleştirdiği işlemlerde ve yazışmalarda; işbu Yasal Uyarılar hükümlerine, "Site"de belirtilen tüm şart ve koşullara ve yürürlükteki mevzuata, ahlak kurallarına uygun olarak hareket edeceğini, "Site" üzerinden kendisi tarafından yüklenen içeriklerde ilgili mevzuatın gerektirdiği önlem ve prosedürleri yerine getirmek zorunda olduğunu, bu kural ve koşulları anladığını ve kabul ettiğini beyan eder. "Kullanıcı"'nın "Site" dahilinde yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumluluk kendisine aittir.

6. Ybhaber.com web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Hükümlerine, site editörleri ve site hazırlayıcılarının izinlerine bağlıdır. Herhangi bir kopyalama, yönlendirme veya iletişim amaçlı diğer kullanımlar kesinlikle izin alınarak ve kaynak gösterilerek yapılabilir. Sitede bulunan içerik ve görseller; haber, fotoğraf ve sair materyaller sadece Sami AVCI’dan önceden yazılı izin alınması kaydıyla ve izin verdiği şart ve koşullarda kullanılabilir, aksi halde 3. kişi ve kuruluşlara verilemez, kullandırılamaz, çoğaltılamaz, başka bir bilgisayara yüklenemez, postalanamaz, sunulamaz ve yayınlanamaz. Sitenin bütünü veya bir kısmı kaynak gösterilmeden başka bir web sitesinde izinsiz olarak kullanılamaz.

7. Site üzerinden başka sitelere link verilmesi mümkündür, Ybhaber.com, link verilen sayfalardaki bilgilerin doğruluğunu garanti etmemekte, herhangi bir taahhütte bulunmamakla birlikte, bu tür link verilen sayfalara erişimi, kendi yazılı muvafakatine bağlayabileceği gibi, uygun görmeyeceği linklere erişimi her zaman kesebilir. Bu siteleri kullanımla doğabilecek zararlar kullanıcının kendi sorumluluğundadır.

8. Site’nin (arayüz, ilan veri tabanı, içerik veri tabanı, tasarım, metin, imge, html kodu ve diğer kodlar da dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) tüm elemanları Ybhaber.com’a ait ve/veya usulüne uygun olarak üçüncü bir kişiden alınan lisans hakkı altında kullanılmaktadır. Site’de yer alan bilgilerin ve telif haklarına tabi çalışmalarının yeniden satışı, paylaşılması, dağıtılması, sergilenmesi ve üçüncü kişilerin erişimine sunulmasına Site tarafından izin verilmemektedir. İzin verilmeyen kullanımı gerçekleştiren Kullanıcı/Kullanıcılar, Ybhaber.com’un ve üçüncü kişilerin uğradıkları zararları mahkeme masrafları ve avukatlık ücreti de dahil olmak üzere karşılamakla yükümlü olacaklardır. Site ve Site üzerindeki uygulamaları ve içerikleri, bilgileri, telif haklarına tabi çalışmaları, ticari markaları, ticari görünümü veya Site vasıtasıyla sahip olduğu her tür maddi ve fikri mülkiyet hakları da dahil tüm malvarlığı, ayni ve şahsi hak, ticari bilgi ve know-how'a yönelik tüm hakları saklıdır.

9. Kullanıcı/Kullanıcılar işbu Yasal Uyarılar’dan doğabilecek ihtilaflarda Ybhaber.com’un kendi veritabanında, sunucularında tuttuğu elektronik ve sistem kayıtlarının, ticari kayıtlarının, defter kayıtlarının, mikrofilm, mikrofiş ve bilgisayar kayıtlarının muteber bağlayıcı, kesin ve münhasır delil teşkil edeceğini, Ybhaber.com’u yemin teklifinden beri kıldığını ve bu maddenin HUMK 287. Madde anlamında delil sözleşmesi niteliğinde olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.


İşbu Yasal Uyarıların herhangi bir hükmünün geçersizliği, yasaya aykırılığı ve uygulanamazlığı, Yasal Uyarıların geri kalan hükümlerinin yürürlüğünü etkilemeyecektir.

www.ybhaber.com

G-4NMPKHJ13871358910
yazılım: habersistemim