Atletico Madrid'in Sevilla ile 2-2 berabere kalarak İspanya Kral Kupası'nda finale yükseldiği maçın ardından milli futbolcumuz Arda Turan TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.
 
Real Madrid'le oynayacakları Kral Kupası finalini değerlendiren Arda Turan, ''Finalde olduğumuz için çok mutluyuz. Büyük bir final olacak. Finalde de ne kadar büyük ve önemli bir takım olduğumuzu göstereceğimize inanıyorum'' ifadelerini kullandı.
 
Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin Avrupa arenasında oynayacakları maçları da değerlendiren Turan, Galatasaray'ın Almanya'dan turu geçerek döneceğine inandığını belirtti.
 
''G.Saray taraftarı olarak tura inanıyorum''
 
''Galatasaray benim takımım olduğu için turu geçeceğimize sonuna kadar inanıyorum. Her Türk takımına da sonuna kadar başarılar diliyorum. Fenerbahçe de Avrupa Ligi'nde çok başarılı gidiyor. Ama Galatasaray'ın başarısı beni ayrı bir mutlu ediyor hem bir taraftar hem bir seyirci olarak.
 
Almanya'da bizim takımımız gol atabilecek bir takım. Gol attığımız sürece de turu geçebileceğimize inanıyorum. Açıkçası 1-1'lik sonuç hiç de kötü değil. Bir gol attığımız zaman biz orada avantajlı duruma geçeceğiz. Ben bir Galatasaray taraftarı olarak tura inanıyorum, herkes de inansın.''
 
Kaynak: Trtspor