Şampiyonlar ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray sahasında Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Real Madrid Maçı Ne Zaman, Galatasaray Real Madrid Maçı Hangi Kanalda, GS Real Madrid Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda?

 

Şampiyonlar ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda 3-0 yenildiği Real Madrid ile kendi sahasında rövanş karşılaşmasına çıkıyor. Galatasaray sahasında oynayacağı Real Madrid rövanş karşılaşmasını kazanmak istiyor. Taraftarlarının önünde Türk Telekom Arena Ali Samiyen Spor Kompleksi'nde Real Madrid'i ağırlayacak olan Galatasaray'da kart cezalısı Dany ve Burak Yılmaz bu maçta forma giyemeyecek. Galatasaray sahasında oynayacağı Real Madrid karşısında seyircisinin desteğini arkasına alarak Real Madrid'i mağlup etmenin hesaplarını yapıyor...

 

Real Madrid'te ise Sergio Ramos ilk maçta kart yediği için Cezalı duruma düşmüştü ve Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Real Madrid Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına İstanbul'da devam ediyor. Real Madrid Galatasaray ile oynayacağı Rövanş karşılaşması öncesi son antrenmanını Beşiktaş İnönü stadı'nda yapacak.

 

Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş karışılaşması 9 Nisan 2013 Salı Akşamı saat 21:45'ten itibaren Star Tv ekranlarından canlı naklen ve şifresiz yayınlanacak.

 

Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın canlı yayınını maç saatinden itibaren sitemizden takip edebilirsiniz. Maçın önemli anlarını maç görüntülerini ve detaylarını maçtan sonra sitemizden an be an takip edebilirsiniz...