Tottenham'ın süper forveti Adebayor ile el sıkışan yönetim, Manchester City'nin stoperi Kolo Toure ile de ön anlaşma yaptı. Hedefte bir sol bek ve bir ön libero daha var 

Ara transferde yaptığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba hamlesiyle tüm dünyada ses getiren Galatasaray yönetimi gözünü yeni bombalara dikti!.. Sarı-Kırmızılılar'ın yeni sezon planlarına ulaşan TAKVİM taraftarları ayağa kaldıracak gerçeklere ulaştı. Alınan bilgilere göre Galatasaray iki süper yıldızla şimdiden anlaşma sağladı. 

4 TANE DÜNYA YILDIZI ASLAN OLACAK! 
Sarı-Kırmızılılar ilk olarak Fatih Terim'in yeni sezon planları içinde yer almayan Tomas Ujfalusi, Albert Riera, Johan Elmander ve Felipe Melo ile yollarını ayıracak. Bu oyuncuların yerine 4 tane dünya yıldızını transfer etmek isteyen Galatasaray yönetiminin Emmanuel Adebayor ile söz kestiği öğrenildi. Başkan Ünal Aysal'ın danışma Bülent Tulun'un Tottenham Hotspur formasını giyen Togolu golcü ve menajeriyle prensip anlaşmasına vardığı belirlendi. İki kulüp arasında görüşmelerde de önemli bir mesafe katedildiği ifade ediliyor. 

OCAK'TA GELEMEMİŞTİ 
Cimbom'un yeni sezon için ikinci bombası ise Kolo Toure... Ocak ayında da Sarı-Kırmızılı takımın gündemine gelen Fildişili stoper, Manchester City ile sözleşmesi olduğu için transfer olumsuz sonuçlanmıştı. Fakat Galatasaray'ın 32 yaşındaki Toure ile ön anlaşma yaptığı öğrenildi. 

GURBETÇİ YILDIZ AVINA ÇIKILACAK 
Sarı-Kırmızılılar diğer iki yabancı hakkını ise sol bek ön libero için kullanacak.Fakat konuda aceleci davranmak istemeyen teknik heyet ve yönetimin sezon sonunu bekleyeceği belirlendi. Galatasaray'ın ayrıca yeril kadrosunu güçlendirmek için gurbetçi futbolulara yöneleceği de ifade ediliyor. 

İŞTE YOLCU LİSTESİ 
Fatih Terim'in yeni sezonda takımda düşünmediği Tomas Ujfalusi, Johan Elmander, Felipe Melo ve Albert Riera ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Eboue'nin durumu da sezon sonuna kadar netleşecek.