Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından Program Cihanbeyli ilçe emniyet müdürlüğü polis lokalinde devam etti.
 
Programa Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer,Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale,İlçe Garnizon Komutanı Ömer Kaptan,Belediye Meclis üyeleri,Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun,Daire amirleri,polisler ve halk katıldı.
 
Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek,suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatına Teşekkür Eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale: “Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı'nın 169’ncu kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı kutluyorum. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da kuşkusuz güçlü olmalıdır. Polis Haftası'nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum.” Dedi.
 
İkramların ardından Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer ve Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale Teşkilat mensuplarının Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı.
 
Cemal Hatipoğlu - ybhaber.com