Fenerbahçe'ye çok büyük umutlarla gelen ama bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen Sırp futbolcu Milos Krasic'in Fransız ekibi Bastia'ya sadece 800 bin Euro karşılığında 1 yıllığına kiralandığı ortaya çıktı.

1.3 MİLYON EURO'LUK KISMI YİNE F.bahçe ÖDEYECEK

Geçtiğimiz sezon 7 milyon Euro bonservis bedeliyle İtalyan ekibi Juventus'tan transfer edilen ve Sarı-Lacivertli ekipte yıllık 2.3 milyon Euro ücretle 4 yıllık sözleşme imzalayan Krasic'in Fener'e adeta astarı yüzünden pahalıya maloldu! Toplamda 9 milyon 200 bin Euro garanti para artı maç başları ve bonservis bedeli ile birlikte büyük bir maliyetle Fener'e imza atan Krasic adeta zorla kiraya verildi. Bastia'dan yılda 1 milyon Euro kazanacak olan Krasic'e kalan 1.3 milyon Euro'luk kısmı yine Fenerbahçe ödeyecek. Bir önemli nokta da satın alma opsiyonu için tespit edilen rakamda. Bastia isterse 2.5 milyon Euro ödeyip Milos Kasic'in bonservisinin sahibi olabilecek.

Cska Moskova'DA ÇOK İYİ İŞLER BAŞARDI

29 yaşında ve 1.85 boyunda olan Milos Krasic, 2004 yılında Vojvodina takımından Cska Moskova'ya transfer oldu. Rus ekibinin sağ kanadında çok iyi maçlar çıkartan Sırp futbolcu, takımının UEFA Kupası'nı kazanmasında da büyük pay sahibi oldu. Bu süre zarfında Sırbistan Milli Takımı'nın da değişmez elemanı oldu.

Juventus'TAN SONRA DÜŞÜŞE GEÇTİ

Gücü ve süratiyle dikkat çeken Krasic, 2010 yılında Juventus'a transfer oldu. İlk yıl forma şansı bulan Krasic beklenen performansı sergileyemedi ve 2. yıl neredeyse forma yüzü görmedi. Bu sebeple fiyatı düştü ve F.bahçe büyük umutlarla onu transfer etti. Ama geçen sezon hiçbir maçta beklenen performansı sergileyemedi.