Fransa’nın L’equipe Gazetesi, Fenerbahçe’nin Lille takımının 29 yaşındaki stoperi ile ilgilendiğini ileri sürdü. Bu sezon 19 maçta forma giyen Beria’nın bonservis bedelinin 5.5 milyon euro olduğu bildirildi.

Başkan Aziz Yıldırım’ın “En az 3-4 takviye yapacağız” açıklamasına rağmen transferde şu ana kadar sessiz kalan Fenerbahçe’nin, Fransa’nın Lille takımında forma giyen stoper Franck Beria ile görüştüğü belirtildi.

Fransa’nın önde gelen yayın organlarından L’equipe, sarı-lacivertli kulübün 29 yaşındaki oyuncu ile yakından ilgilendiğini ileri sürdü. Bu sezon Lille formasıyla 19 maçta sahaya çıkan Beria’nın bonservis ücretinin 5.5 milyon euro olduğu bildirildi. Bilindiği gibi Teknik Direktör Aykut Kocaman, Yobo’nun yokluğunda savunmaya takviye istemişti.

Bu arada transferi yılan hikayesine dönen Belhanda için de Fransız Kulübü Montpellier ile görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Afrika Kupası sebebiyle zaman kazanan sarı - lacivertliler 12 milyona düşen Fransız Kulübü ile pazarlıklarda son aşamaya geldi. Belhanda’nın da devreye girmesiyle birlikte bonservis konusunda önemli yol alan Fenerbahçe’nin kısa süre içinde bu transferi biterebileceği ifade edildi.