Mersin İdmanyurdu’nda, Spor Toto Süper Lig’in yeni sezonunda alınan ilk galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, önemli bir maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.Ligin ilk 2 haftasını sadece 1 puanla kapattıklarını hatırlatan Kahramanlı, Çaykur Rizespor maçının kendileri açısından son derece önemli bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, ’Mutlak kazanmamız gereken bir maç ve şiddetle galibiyete ihtiyacımız olan bir haftaydı. Sahamızdaki zemin problemi nedeniyle Adana’da oynamak zorunda kaldık.

Deplasman diyebileceğiz bir maçtan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Futbolcusundan teknik heyetine, yöneticisine kadar hepimizin rahatlayabilmesi için böyle bir galibiyete ihtiyaç vardı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar oyunun hakimi bizdik. Galibiyeti hak ettik. Başta hocamız olmak üzere teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum’ dedi.

’KARABÜK’TEN DE PUANLARLA DÖNECEĞİZ’

Haftaya Kardemir Karabükspor deplasmanına gideceklerini hatırlatan Kahramanlı, bu maçın da önemli olduğuna işaret ederek, ’Bu ve bundan sonraki bütün maçlar aslında çok önemli. Bundan sonra alacağımız puanlar bizi yukarılara taşıyacaktır. Kadromuz oturmaya başladı. Birlik, beraberlik, motivasyon her şey var. Biz de bunun devamı için her şeyi yapacağız. İnanıyorum ki, Karabük’ten de puanlarla döneceğiz’ diye konuştu.

Mersin Stadyumu’ndaki zemin sorununun kendilerini üzdüğünü dile getiren Kahramanlı, bu sorunu çok hızlı bir şekilde çözmek istediklerini belirterek, ’Bu konuyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bursaspor maçını Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda oynamak için elimizden geleni yapıyoruz. Emektar stadımızı o maça hazır hale getireceğiz. Bunun için 24 saat çalışmalar devam ediyor’ ifadelerini kullandı.

Kahramanlı, Çarşamba günü Tarsus’ta oynanacak olan kupa maçıyla ilgili olarak ise, ’Kupada gittiğimiz yere kadar gideceğiz ama bizim için önemli olan ve önceliğimiz lig maçları’ diye konuştu.

Kaynak: IHA