Cihanbeyli Pazar yerinde 29.10.2013 günü devam eden kutlamaya Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer,Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Garnizon Komutanı Ömer Kaptan,Daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Tören alanına girerken Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer,Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Garnizon Komutanı Ömer Kaptan Halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının Ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer günün anlam ve önemini belirten konuşmasında: “ Değerli Cihanbeyliler Cumhuriyetimizin 90.yıldönümünü kutlamanın coşkusuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele Kahramanlarının aziz hatırasını bir kere daha yad ediyor,bu toprakları bize vatan yapan kahramanları ve bugünde Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için hayatını seve seve veren Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi birkezdaha saygıyla ve Rahmetle anıyorum. Bu duygular içerisinde Hepinizi bayramını kutluyor nice Cumhuriyet Bayramlarına birlik,beraberlik ve esenlikle ulaşmak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum.” Dedi.

İlçe Kaymakamı Gencer’in Konuşmalarının ardından Çeşitli okulların şiir,Folklör ve Halk oyunlarının göstermesinden sonra bando eşliğinde tören geçişiyle program sona ermiştir.